Friday, August 31, 2012

ah chai jahanam style vs oppa gangnam style


yeah its been too long enough i didnt updated kan?
phiewwwww malas tahap giga punya nak bukak own blog 
apatah lagi nak berjalan-jalan ke blog kengkawan..
so sorry guys.

nahhhhh.. i know OPPA GANGNAM STYLE seems macam new phenomenon kan?
kalau tak, tak kan jadi trend at twitter more than a week??
by the way i am not a K-POP fan though
so oppa gangnam style actually didnt effect me much kot.
dah berminggu-minggu orang keep talking and posting about that
tapi saya tak terfikir nak ngadap the silly dance til i watched the suasana gangnam raya
the video for me is cool enough cause the family members are supportive kan :)
gila tepuk tangan for them..

ohhh yes i heard the ah chai jahanam style too.
its really made my day. i prefer this compared to oppa gangnam style.

sumpah mahu berbelit saya taip and eja this style thingy~!
 johan's is full of crap and super hilarious.
ahhh cant help it.. im waiting for his version of oppa gangnam style
dah boleh imagine kot his parody confirm mengarut and tak senonoh.

oh one more. oppa gangnam style ni serious bukan kelakar dari video and the dance
tapi serious double triple funny when i read ada yang cakap 
oppa gangnam style bermaksud saya nak jadi YAHUDI and sort off.
ohhh what the fish.. lawak ouhhh bila ada translator bertauliah camni.

camne pon guys. oppa style oppa style jugak kan
mohon jangan nak berjoget ala oppa gangnam style sangat depan saya.
mahunya saya sepak masuk longkang kalo berjoget gitu..
ohhh selamat menyambut kemerdekaan and salam aidilfitri too.
maaf zahir batin.

#notakukukaki : its quick updated kot. so rangkumkan semua.. aci kan :)


© :.cik katak .:
Maira Gall