Friday, November 28, 2014

[[SEOUL]] - scenery pictures : N Tower & Secret Garden


serious lepas balik holiday.
aku tak sempat nak update sangat.
hanya mampu BW and kelik-kelik nuffnang korang
so yang ada iklan INTI, STAR AVENUE berjoget kat belog korang
 tu memang aku kelik tanpa pikir banyak kali :)

untuk yang mintak aku update story mory pasal backpack travel aku
insya allah aku akan post bila aku betul-betul free hoccayyy :)
at this moment aku kasi korang nengok scenery je lah :

jalan menuju namsan tower
tower blakang tu is namsan tower or nama lain N tower
yg korang tengok ada org lock-lock padlock tu kan
haaa kat sini lah. nanti aku hapload details ok :)
and kat bawah ni plak view dekat park yg ada.

namsan park

yang dua ketol kat bawah ni plak
 scenery time aku kat secret garden - changdeokgung palace



hiks cantik kan?
tapi maaflah
sebab aku guna hengpon cap ayam je
so gambar tak lah berkualiti tinggi cam DSLR ke apa ke :(

ok lah. 
simpan gambar and entry korea tok sok lusa plak
haaa time tu muntahlah korang tengok korea calling aku :)



notakukukaki: sape yang klik nuff aku. thanks ok.
jgn lupa tinggal jejak. so aku leh klik balik nuff korang :)

Monday, November 24, 2014

17.11.14 - nami island



sorry guys. 
sbb last week mmg tak sempat nak bw.
ni pon malas nak update banyak-banyak
sebab masih dalam mood backpack travel
baru balik semalam katanya
penat lelah usung back pack pon tak hilang lagi *sigh*


nah ubat rindu.
sekeping gambar dari nami island.
buh banyak-banyak nanti korang muntah darah plak.
*hiks!



{ because there is a space in my heart, and ill put your name ^^ }
saranghae - :')


sebab baru balik dari korea. 
so izinkan aku berjiwang
kihkihkih

p/s: yang click-kan aku punya ads.
maceh banyak-banyak.
nanti aku bw and click untuk korang plak hoccaaay :*

Wednesday, November 12, 2014

wordless wednesday : 16/11 - 23//11/14 backpack to korea :')

~ wehoooo. seoul aku datang ^^

Tuesday, November 11, 2014

nuffnanggg. kegilaan apakah ini :(


huhuhu. terdetik tangan gatal nak bukak akaun nuffnang
even aku dah tau memang bebayang dah macam gua kelam tu
tetiba bukak-bukak je nampak ni.


terpisat-pisat aku tengok. @@

so tak tau nak nanges ke camne?
rasa-rasa memang layak aku nanges kan? kan?
sebab bila aku VIEW ALL.
ya ampunnnn. nanges teresak aku ditepi jamban opis ni bedah kiah ooooiii!

tetambah tengok plak amount dia kosong-kosong-kosong
tetiba plak ternyanyi lagu Najwa Latif - Kosong 
sambil lap air mata  T___T

huwaaaaaa ni rasa nekad nak berbelog balik ni.
ayuhhhh!
sape tak mau duit free woi!!!

kalo aku main ko kelik aku. aku kelik ko. 
korang nak juin tak? *kekening
hahahaha


#notakukukakicagu : kalo korang nak main kelik-kelik tu jangan lupa drop link hokay!
konpem aku balas
© :.cik katak .:
Maira Gall