vacation
Showing posts with label vacation. Show all posts

Friday, September 18, 2015

ShortGateway : Tadom Hill Resorts

assalamualaikum.

perasan tak sekarang Tadom Hill Resorts memang viral dekat facebook.
sejak hampir sebulan yang lalu kot sampai kena serang bertalu talu dengan orang ramai.
waktu tengah viral tu, diorang ada promosi sempena #GrooveOn.

so aku pon tak melepaskan peluang untuk daftar #GrooveOn.
event ini akan berlangsung di Tadom Hill Resort pada 19 - 20 Sept 2015.


hikssss tak sabar :')

so korang. nanti tunggu review and story dari aku hockay!!!!
sementara nak tunggu review. belanja view Tadom Hill Resort sikit.
in case korang tak tahu lagi wujudnya tempat ni hihihi
semuanya aku ambil dari page diorang kat SINI




Tadom Hill aku datang. *dusssshhh terjun dalam lombong :)

Wednesday, August 19, 2015

wordless wednesday : RM oh RM







notakukukaki : ohhhh ringgit tolong jangan jatuh lagi
nangis tepi jamban aku tahun depan nak berjalan :'(

Monday, November 24, 2014

17.11.14 - nami island



sorry guys. 
sbb last week mmg tak sempat nak bw.
ni pon malas nak update banyak-banyak
sebab masih dalam mood backpack travel
baru balik semalam katanya
penat lelah usung back pack pon tak hilang lagi *sigh*


nah ubat rindu.
sekeping gambar dari nami island.
buh banyak-banyak nanti korang muntah darah plak.
*hiks!



{ because there is a space in my heart, and ill put your name ^^ }
saranghae - :')


sebab baru balik dari korea. 
so izinkan aku berjiwang
kihkihkih

p/s: yang click-kan aku punya ads.
maceh banyak-banyak.
nanti aku bw and click untuk korang plak hoccaaay :*
© :.cik katak .:
Maira Gall