Sunday, October 17, 2010

pompuan wajib feminin ke?


F.E.M.I.N.I.N

its not about kumpulan feminin dahulu kala ok..

seriously.. feminin dgn perempuan itu sinonim eh??
wajib eh pompuan itu feminin..
 *ohh soalan apakah ini*

ouhhh i just noticed kalo the girl pakai skirts, dress, heels mean dia feminin..
plus kalo ada bnyk stuff pink so conclusion she's feminin..
or dia gedik-gedik cakap manja-manja ngada-ngada
then she is feminin..

ok.ok.enough
suddenly i just hated this word.
feminin.~!

tambah-tambah bila one of my friend kata macam ni

" aku nak belikan ko baju pompuan biar ko feminin"

hohohoho.. even its maybe a joke for him 
but yeahhh ohhh i felt that's suck ok.

 tiba-tiba rasa macam aku ni dress up ala-ala pengkid..
wtf.. *emo*

then tiba-tiba teringat balik past two years.
somebody saw me dating pakai baju kurung
then suddenly jadi gempak gila
among my friends yg aku date pakai baju kurung..
silly and nonsense nak mati 
macam lah org laen tak penah buat macam tu kan..

*sigh*

just because they rarely saw me pakai baju kurung or blouse or whatever
so senang-senang claimed that im bla..bla..bla...

haih...
i felt bad. i felt macam horror nak mati sbb i'm not as feminin like others.
as what they claimed.

part of myself i dont mind serious.~!
sbb yg claimed macam tu semuanya badut-badut yg not even know me well..

so just assume mereka sedang cuba mengenali my self..

but at the other half..
macam nak jerit je..

please jgn bossy pasal aku boleh tak???

*down*

notakukukaki : hey nobody perfect ok.~!!


Monday, October 11, 2010

ancol dlm kenangan

tgh makan hati..
we planned to ancol park today..
tapi lastly.. cancel.. 
due to so many reasons and too many things happen lately..

*kuciwa*

maybe ada hikmahnya kan.. 
tak pe laen kali boleh pegi lagi kan asma kan..


notakukukaki : hanya mampu tengok ancol park dari internet je.. :(
© :.cik katak .:
Maira Gall