Monday, October 19, 2015

Air Asia Sale lagi !!!!

assalamualaikum

haihhh AIR ASIA ni manjang buat sale.
aku dah kering poket sebenarnya.
tapi ketor-ketor lagi nak beli ke idok tiket.


tak mau lah fokus international route.
aku just mikir nak grab ke idok flight pergi kota bharu or kuala terengganu.
haihhh kengkoman dapat ke pulau perhentian ke pulau lang tengah ke
snorkeling syokkk oooooo

tapi aku tengah kira-kira cuti jugak ni.
sebab slot berjalan merayap aku dah agak penuh.
tapi sebab ekonomi tak kukuh mana, kita merayap indonesia ngan thailand sudah
hahahah. yang penting aku merayap tak mereput hockay!


nota kuku kaki : weii cepat advise. kena grab ke idok ni. hiks!!!

Saturday, October 10, 2015

Twitter lawak dari Khairy Jamaluddin (KJ) buat PM Najib Razak

assalamualaikum

hari ni kiri kanan depan belakang update pasal Hari Sukan Negara.
sebab aku stranded dekat office siapkan gaji para direct worker offshore
dan segala jadah report mak nenek yang boss request.
makanya aku mampu perhati je segala update alam maya dari kawan-kawan.

memang meriah Hari Sukan Malaysia ni rupanya.
tapi banyak-banyak aku memang tertarik dengan post dari PM kita.
taddaaaa kat bawah ni.


tapi lagi menarik bila baca komen twitter dari Khairy Jamaluddin.


nak tahu kenapa KJ reply macam tu?
bolehlah tengok sepakan penalti dari PM yang gawang gol nya dijaga oleh KJ kat SINI 

camne pon memang cool habes ok! win lagi padu tweet KJ :)
dan memang yang lagi buat aku non stop ketawa bila baca komen reply tweet
dan komen di page perdana menteri kira sendiri.
kalau tak percaya boleh kelik kat SINI or kat SINI
hiburan stress aku malam ni ok. hiks :')

bagi yang belum follow menteri kacak kita Khairy Jamaluddin.
nah aku share sikit segala akaun yang aku tahu kat bawah ni ok!!

Facebook : Khairy Jamaluddin
Twitter : KhairyKJ
Instagram : Khairy Jamaluddin

notakukukaki : dah ketawa baca komen sema tu. rasa nak senyum lagi kelik SINI
© :.cik katak .:
Maira Gall