Saturday, June 13, 2015

coffee shop : rekindle at SS2




"“Life is a beautiful and endless journey in search of the perfect cup.” 
― Barbara A. Daniels 

fhewwww aku pon tak tahu since when aku macam jadi coffee lover.
at least once a week aku akan jadi coffee hunter :)
so kali ni aku nak share experience aku pergi coffee shop
nama dia : REKINDLE
photo ihsan google
lokasi cafee shop ni dekat SS2
beralamat seperti dibawah :
Ground Floor, No 25,
Jalan SS 2/64, 47300 Petaling Jaya,
Selangor
bagi aku cafe ni sesuai untuk korang lepak-lepak.
instead of coffee korang boleh pilih juice
but limited choice as main dia coffee and desert diorang is cake.
dekat sini korang ada two types of cake.
with alcohol and without alcohol.
untuk muslim jangan bimbang sebab kek ni semua diorang letak berasingan
yang without alcohol semua ada dekat bar macam kat gambar :)
selection of cakes :)
personally, kek dekat sini bagi aku so-so je kot.
this time aku share dgn osmate 2 jenis cakes. 
satu salted caramel chocolate cake 
satu lagi kek ialah ada pecan.
maybe sebab texture cake dia not as smooth and agak manis.
so korang coffee lover korang maybe boleh try :)
cuma kali ni aku tak snap pic sbb actually random tersinggah dekat cofee shop ni
di saat battery hp flat dan stress 
further details? check their facebook page : Rekindle 
whoppsss and just realised diorang ada outlet dekat uptown damansara too.
cis penat je aku pg jejauh lol --"
© :.cik katak .:
Maira Gall