Pages

2014 : kerja vs cinta

Wednesday, December 31, 2014


 2014 

ex manager company lama : 
"haihhh syg, u jangan sibuk kerja je. find your time to hang out and have boyfriend"

manager current company :
"lenglui, kerja-kerja jugak but please go and have fun. find a guy. 
tak kan nak kawen dengan kerja??"

rumahku pon opisku jugak. so camne??


 semoga penyakit gila kerja aku dapat dibendung balik.
since november aku dah buat balik perangai lama. 
tak cukup stay back dekat opis, usung plak segala mak nenek bawak balik umah.
tak tau lah komitmen berapa juta persen dah tu. *sigh


 hello 2015.
 
semoga aku dapat belajar menerima dan mencintai seseorang
sebagaimana aku komited dan mencintai kerja aku sekarang.


notakukukaki : guys at this moments aku memang tak sempat nak BW ke apa ke.
 nanti dah free balik aku borak ngan korang kat chatbox ok :)

Wordless Wednesday : Dec'14 ~ GIVE UP ~

Wednesday, December 10, 2014



{ cause i'm the girl, and its hurts inside,
so i decided i'll slowly giving up.
ive tried, but you didnt. and im DONE }


[[SEOUL]] - scenery pictures : N Tower & Secret Garden

Friday, November 28, 2014


serious lepas balik holiday.
aku tak sempat nak update sangat.
hanya mampu BW and kelik-kelik nuffnang korang
so yang ada iklan INTI, STAR AVENUE berjoget kat belog korang
 tu memang aku kelik tanpa pikir banyak kali :)

untuk yang mintak aku update story mory pasal backpack travel aku
insya allah aku akan post bila aku betul-betul free hoccayyy :)
at this moment aku kasi korang nengok scenery je lah :

jalan menuju namsan tower
tower blakang tu is namsan tower or nama lain N tower
yg korang tengok ada org lock-lock padlock tu kan
haaa kat sini lah. nanti aku hapload details ok :)
and kat bawah ni plak view dekat park yg ada.

namsan park

yang dua ketol kat bawah ni plak
 scenery time aku kat secret garden - changdeokgung palace



hiks cantik kan?
tapi maaflah
sebab aku guna hengpon cap ayam je
so gambar tak lah berkualiti tinggi cam DSLR ke apa ke :(

ok lah. 
simpan gambar and entry korea tok sok lusa plak
haaa time tu muntahlah korang tengok korea calling aku :)



notakukukaki: sape yang klik nuff aku. thanks ok.
jgn lupa tinggal jejak. so aku leh klik balik nuff korang :)

17.11.14 - nami island

Monday, November 24, 2014



sorry guys. 
sbb last week mmg tak sempat nak bw.
ni pon malas nak update banyak-banyak
sebab masih dalam mood backpack travel
baru balik semalam katanya
penat lelah usung back pack pon tak hilang lagi *sigh*


nah ubat rindu.
sekeping gambar dari nami island.
buh banyak-banyak nanti korang muntah darah plak.
*hiks!



{ because there is a space in my heart, and ill put your name ^^ }
saranghae - :')


sebab baru balik dari korea. 
so izinkan aku berjiwang
kihkihkih

p/s: yang click-kan aku punya ads.
maceh banyak-banyak.
nanti aku bw and click untuk korang plak hoccaaay :*

wordless wednesday : 16/11 - 23//11/14 backpack to korea :')

nuffnanggg. kegilaan apakah ini :(

Tuesday, November 11, 2014


huhuhu. terdetik tangan gatal nak bukak akaun nuffnang
even aku dah tau memang bebayang dah macam gua kelam tu
tetiba bukak-bukak je nampak ni.


terpisat-pisat aku tengok. @@

so tak tau nak nanges ke camne?
rasa-rasa memang layak aku nanges kan? kan?
sebab bila aku VIEW ALL.
ya ampunnnn. nanges teresak aku ditepi jamban opis ni bedah kiah ooooiii!

tetambah tengok plak amount dia kosong-kosong-kosong
tetiba plak ternyanyi lagu Najwa Latif - Kosong 
sambil lap air mata  T___T

huwaaaaaa ni rasa nekad nak berbelog balik ni.
ayuhhhh!
sape tak mau duit free woi!!!

kalo aku main ko kelik aku. aku kelik ko. 
korang nak juin tak? *kekening
hahahaha


#notakukukakicagu : kalo korang nak main kelik-kelik tu jangan lupa drop link hokay!
konpem aku balas
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS