kisah cinta
Showing posts with label kisah cinta. Show all posts

Wednesday, December 31, 2014

2014 : kerja vs cinta


 2014 

ex manager company lama : 
"haihhh syg, u jangan sibuk kerja je. find your time to hang out and have boyfriend"

manager current company :
"lenglui, kerja-kerja jugak but please go and have fun. find a guy. 
tak kan nak kawen dengan kerja??"

rumahku pon opisku jugak. so camne??


 semoga penyakit gila kerja aku dapat dibendung balik.
since november aku dah buat balik perangai lama. 
tak cukup stay back dekat opis, usung plak segala mak nenek bawak balik umah.
tak tau lah komitmen berapa juta persen dah tu. *sigh


 hello 2015.
 
semoga aku dapat belajar menerima dan mencintai seseorang
sebagaimana aku komited dan mencintai kerja aku sekarang.


notakukukaki : guys at this moments aku memang tak sempat nak BW ke apa ke.
 nanti dah free balik aku borak ngan korang kat chatbox ok :)

Wednesday, April 25, 2012

wordless wednesday # 31 - kecelaruan




 
 
 
 
...........
 
bukan kisah cinta gua
 
...........
 
 

Saturday, January 28, 2012

maaf, maaf dan maaf :)

assalamualaikum.


maaf inchi kamu..
kalau hati kamu tergelincir kerana saya
sumpah saya tak berniat untuk buat begitu
permainkan hati kamu?? langsung tak terlintas untuk itu

maaf inchi kamu..
jujur hati saya masih dalam tempoh trauma
parut lama masih terkesan even lukanya hampir tiada
yes senyuman terukir kerana hati saya, hanya saya yang tahu

maaf inchi kamu..
bukan saya tak mahu tapi biar sebab itu saya simpan sendiri
tapi bukan juga bermaksud saya mahu tapi cukuplah kita begini :)


maaf inchi kamu
saya suka bergurau, awak juga begitu
maka kesimpulannya itu hanya gurauan bukan perkara serius kan :)
dan harap kita tetap ceria seperti masa lalu

maaf inchi kamu
kadang-kadang sayang dan rindu itu hanya ucapan
dan pada saya ia tidak pernah meninggalkan kesan
dan saya berharap di hati kamu ia juga tiada sebarang kesan

maaf inchi kamu
harap hati kamu kembali di landasan nya
jangan berharap sebab saya pasti bukan saya orangnya
jangan tanya kenapa dan mengapa
kerana mungkin awak akan terluka dengan jawapannya 

Tumblr_lyhove3npm1r00vtxo1_500_large


maaf inchi kamu
maaf maaf maaf
mungkin ya hati belum bersedia titik :)


notakukukaki : meng heart broken kan hati orang memang tak best kan ~




Wednesday, September 7, 2011

wordless wednesday


p/s : sapa setuju angkat kaki.. :)


notakukukaki : err dah lama tak belog.. lupa plak arini ari rabu.. tehheee..
© :.cik katak .:
Maira Gall