wordless wednesday.
Showing posts with label wordless wednesday.. Show all posts

Wednesday, December 10, 2014

Wordless Wednesday : Dec'14 ~ GIVE UP ~



{ cause i'm the girl, and its hurts inside,
so i decided i'll slowly giving up.
ive tried, but you didnt. and im DONE }


Wednesday, November 12, 2014

wordless wednesday : 16/11 - 23//11/14 backpack to korea :')

~ wehoooo. seoul aku datang ^^

Wednesday, May 2, 2012

wordless wednesday # 31 - noktah :)









* * *

pasni goyang kaki tunggu calon SUAMI

* * *

Wednesday, April 25, 2012

wordless wednesday # 31 - kecelaruan




 
 
 
 
...........
 
bukan kisah cinta gua
 
...........
 
 

Wednesday, April 4, 2012

wordless wednesday # 29 - aweks :)




 
 



kawan baik zaman universiti saya. :)
 
yang kanan hujung bulan ni
yang kiri pulak insya allah dalam tahun ini jugak
 
# tersenyum gembira melihat mereka bahagia.. :) 
 
 

Wednesday, February 29, 2012

wordless wednesday # 27 - sabar :)










" orang yang paling sabar diantara kamu ialah orang yang memaafkan kesalahan orang lain padahal dia berkuasa untuk membalasnya." (HR Baihaqi)


"dan bersabarlah kamu, kerana sesungguhnya Allah itu bersama orang yang sabar." (Al- Anfaal : 46)



psssssttt : sedang gigih menampal senyuman even mata asyik berair :)

Wednesday, February 22, 2012

wordless wednesday # 26 - moody :(



 
 
 
 ye mood lately ke laut

banyak sangat dalam kepala 

*sigh*

Wednesday, February 15, 2012

wordless wednesday # 25 - pilihan :)




 
 
 
 
 
pernah dengar kisah rumput terbaik??
 
hidup ni banyak pilihan tapi kita yang perlu tentukan apa pilihan kita  :) 
 
 
 
 

Wednesday, February 8, 2012

wordless wednesday # 24 - ubat ~ II







paling feveret = ritter sport..~

kalo dapat konpem tak jadik merajuk hahahah :)










Wednesday, February 1, 2012

wordless wednesday # 23 - kaki pancing




Wednesday, January 25, 2012

wordless wednesday # 24 - si cumel :)


berharap suatu hari akan punya si cumel yang baik seperti ini..
sejuk perut mengandung kot.. kehkehkehkeh :)

grabbed from facebook


wordless wednesday # 23 - vokal bukan sekadar rupa :)




bakal juara vokal bukan sekadar rupa :)


Wednesday, January 18, 2012

wordless wednesday # 23 - gloomy day


tetiba je mood spoil.. haihhh kuatkan hati hambuMU ini ya ALLAH

Wednesday, January 11, 2012

wordless wednesday # 22 - ulat bulu



ye saya si ulat bulu..

antara buku yang ada tak campur lagi berkerapah kat atas katil and rak

jangan suh wa cakap bahasa penjajah

sebab bahasa penjajah wa sama tarap ngan bahasa sanskrit dan urdhu

Wednesday, January 4, 2012

wordless wednesday # 21 - UBAT saya :)



heal the wound :)
dapat ekem pop pon buleh juga ~

Wednesday, December 28, 2011

wordless wednesday # 20 - ex - y- z ~





psssttt : kalo korang plak macam mana?


doodle diambil dari >> SINI <<

wordless wednesday # 19 - :D


pssssttt : ok serius senang hati
maceh my sayangs :)






Wednesday, December 21, 2011

wordless wednesday #18 - calon suami :)




sebab skang banyak sangat isu gay..
gua hanya mampu berharap dan berdoa..
sesiapa yang bakal jadik suami gua,
beliau sorang yang normal tak de bengkang bengkok..
pheiw-pheiw...

Wednesday, December 14, 2011

wordless wednesday #17 - awek seksi ? *pffhht*


p/s : lelaki maskulin kat luar sana
please jgn jadi macam ni ok

Wednesday, December 7, 2011

wordless wednesday #16 - banglo Khairul Fahmi Che Mat?


haihh untung kan jadi star ni.. =.="

click SINI untuk berita penuh

dan juga SINI untuk internet yang lebih murah dan laju


© :.cik katak .:
Maira Gall