ariff alfian rosli
Showing posts with label ariff alfian rosli. Show all posts

Sunday, December 25, 2011

lelaki dan baju melayu :)

assalamualaikum..

baju melayu.. korang kenal kan baju melayu..
kenal kan? kenal kan? kalo tak kenal ketuk diri sendiri ngan penyapu doploh kali
jujur saya memang suka gila nengok laki ngan baju melayu..
macam mana lelaki suka nengok pompuan pakai baju kurung.
macam tulah feeling saya kot if nampak lelaki berbaju melayu complete ok.


bila nampak guys ngan baju melayu nih..
tetibe je kechinnggg yang tak encem pon nampak sejuta kali encem..
yang muka pecah umah pon dah nampak cam muka budak masjid.
yang tak tough pon nampak cam hebat gila.
weng-weng.. nampak memang mabeles lah sedap je memandang kan..
time tu rasa cam nak suh masa behenti jap.

perghhh tehengat time skolah dulu..
usha-usha balik pintu nengok guys time nak pergi semayang jumaat.
then usha-usha bila diorang pigi semayang terawikh..
perghhh muka diorang macam disimbah ngan cahaya keimanan je..
sejuk ati.. sambil berharap ohhh abam hensem..
i nk kawen ngan u buleh??
perghhh tak senonoh betul zaman dulu-dulu

tapi sekarang rasanya nak nampak lelaki dengan baju melayu cam rare sikit kan?
yelah zaman sekarang tak semua pakai baju melayu time semayang jumaat
and tak semua pakai baju melayu time pergi kenduri kahwin hatta hari raya..
tak stylo ok.. tak stylo..



eh.. tapi sekarang cam menyampah pon ada
bila nengok guys ngan baju melayu kaler hitam..
sebab tak memasal kepala saya tehengat si ariff tu 
mencemar duli betul kawen ngan baju melayu..
kan tak memasal saya nengok lelaki dan baju melayu is a GAY..

haihhhh baju melayu oh baju melayu..
ok guys kalo rasa mabeles.. lepas ni korek balik almari..
semayang jumaat pakai baju melayu ok..
tapi sila avoid pakai kaler itam nanti saya hengat lu org GAY 
kakakakkkakaa :)

pssst : ok bai nak pigi cari mamat ensem ngan baju melayu..





Wednesday, December 21, 2011

wordless wednesday #18 - calon suami :)




sebab skang banyak sangat isu gay..
gua hanya mampu berharap dan berdoa..
sesiapa yang bakal jadik suami gua,
beliau sorang yang normal tak de bengkang bengkok..
pheiw-pheiw...
© :.cik katak .:
Maira Gall