Pages

Showing posts with label lelaki. Show all posts
Showing posts with label lelaki. Show all posts

lelaki, bayi dan kanak-kanak :)

Monday, February 27, 2012





 # seeing guys play with little kids is probably one of the most attractive things ever


ehemmm admit lah admit..
saya memang suka sangat-sangat tahap gear lima
bila nengok a guy tengah main or layan budak-budak
 nampak lembutnya disitu walaupun muka cam rockers malaya..
tapi bukan lembut si sotong hookeeeyy..

serius nampak cumel dan penyayang titik




lelaki yang pandai memasak itu awesome tahu :)

Wednesday, January 11, 2012

assalamualaikum :)

uhuk-uhuk mulakan entry dengan batuk manja ditepi tangga
hari tu kan saya ada tengok nasi lemak kopi o kat tv9
isunya pasal lelaki lebih pandai memasak dari perempuan..
who0oot-who0ot..
tapi skang ni bukan isu lelaki lagi terer ke apa ke yang saya nak debate kot
tapi saya just nak cakap..

eh awak, lelaki yang pandai memasak memang AWESOME ok..

awesome sangat-sangat sampai rasa nk list dalam syarat wajib bakal suami kot
*wink*

bukan apa nanti kalo i kahwin, dapat plak suami pandai masak dan rajin..
buleh lah bajet-bajet bila penat ada orang tulung masak ke..
if balik keje lambat ke tak sihat ke.. ada orang tolong masakkan
tak pon bajet-bajet dapat laki sunsweet.. 
bangun-bangun dah ada orang masakkan breakfast ke masak kan dinner ke..

ishkk memang sumpah even lu muka cam kaki pecah rumah pon
kat mata i lu tetap nampak cam berad pitt
eh pendek kata wa sayang lu tahap infiniti la
tu pon kalo lu sunsweet cam wa describe kat atas lah hikhikhik
ok stop.. tapi berangan itu memang indah kan :)
sebenarnya the fact is saya malas dan tak pandai masak kot
sebab tu nak bakal laki yang pandai masak muahahahaha

again.. lelaki pandai masak is awesome, comel, sexy, dan sewaktu dengannya
eh pendek kata berbakul lah pujian saya nk kasik
tapi lelaki yang pandai masak air ngan maggi je tak include ok
yang tu bersepah tepi jalan buleh jumpa kot. hehehehe

ok puhlishhhh nak cop sorang bakal suami yang pandai masak
tapi lelaki sejati ok.
bukan yang euwww-euwww tu eh..
dan tak include yang mulut tulus ikhlas cam chef wan
sekian terima kasih..







lelaki dan baju melayu :)

Sunday, December 25, 2011

assalamualaikum..

baju melayu.. korang kenal kan baju melayu..
kenal kan? kenal kan? kalo tak kenal ketuk diri sendiri ngan penyapu doploh kali
jujur saya memang suka gila nengok laki ngan baju melayu..
macam mana lelaki suka nengok pompuan pakai baju kurung.
macam tulah feeling saya kot if nampak lelaki berbaju melayu complete ok.


bila nampak guys ngan baju melayu nih..
tetibe je kechinnggg yang tak encem pon nampak sejuta kali encem..
yang muka pecah umah pon dah nampak cam muka budak masjid.
yang tak tough pon nampak cam hebat gila.
weng-weng.. nampak memang mabeles lah sedap je memandang kan..
time tu rasa cam nak suh masa behenti jap.

perghhh tehengat time skolah dulu..
usha-usha balik pintu nengok guys time nak pergi semayang jumaat.
then usha-usha bila diorang pigi semayang terawikh..
perghhh muka diorang macam disimbah ngan cahaya keimanan je..
sejuk ati.. sambil berharap ohhh abam hensem..
i nk kawen ngan u buleh??
perghhh tak senonoh betul zaman dulu-dulu

tapi sekarang rasanya nak nampak lelaki dengan baju melayu cam rare sikit kan?
yelah zaman sekarang tak semua pakai baju melayu time semayang jumaat
and tak semua pakai baju melayu time pergi kenduri kahwin hatta hari raya..
tak stylo ok.. tak stylo..



eh.. tapi sekarang cam menyampah pon ada
bila nengok guys ngan baju melayu kaler hitam..
sebab tak memasal kepala saya tehengat si ariff tu 
mencemar duli betul kawen ngan baju melayu..
kan tak memasal saya nengok lelaki dan baju melayu is a GAY..

haihhhh baju melayu oh baju melayu..
ok guys kalo rasa mabeles.. lepas ni korek balik almari..
semayang jumaat pakai baju melayu ok..
tapi sila avoid pakai kaler itam nanti saya hengat lu org GAY 
kakakakkkakaa :)

pssst : ok bai nak pigi cari mamat ensem ngan baju melayu..





 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS