Friday, September 25, 2015

iphone 6 ohhhh iphone 6 :'(

asssalamualaikum


nothing much to update.
i think this month wasnt a good month for me.

hati dah hancur berkecai seretak screen iphone6 ku itu.

*pasang lagu latar shila hamzah
patah seribuuuuuuu hatiku :'(


notakukukaki : tau tak kat mana nak fix screen pecah dengan harga yang worth. pleaseee
                         poket mak dah nipis ni nakkkkk *nangestepikatil

Friday, September 18, 2015

ShortGateway : Tadom Hill Resorts

assalamualaikum.

perasan tak sekarang Tadom Hill Resorts memang viral dekat facebook.
sejak hampir sebulan yang lalu kot sampai kena serang bertalu talu dengan orang ramai.
waktu tengah viral tu, diorang ada promosi sempena #GrooveOn.

so aku pon tak melepaskan peluang untuk daftar #GrooveOn.
event ini akan berlangsung di Tadom Hill Resort pada 19 - 20 Sept 2015.


hikssss tak sabar :')

so korang. nanti tunggu review and story dari aku hockay!!!!
sementara nak tunggu review. belanja view Tadom Hill Resort sikit.
in case korang tak tahu lagi wujudnya tempat ni hihihi
semuanya aku ambil dari page diorang kat SINI




Tadom Hill aku datang. *dusssshhh terjun dalam lombong :)

Wednesday, September 16, 2015

cafe review : Kopi & XOXO


assalamualaikum



tak mintak banyak pon, harap-harap lepas makan semua ni aku dapat fenfeling comel cam nora danish. sesaat pon jadilah.

hahaha itu lah gambar dan caption instagram yang aku share di mukabuku aku
tu sema sebelum aku makan pasta, pisang goreng cheese dan milo ais kat atas.
punyalah retis tetiba je, tak sampai seminit aku hapload.
kengkawan aku majority bertanya :

best ke wei cafe KOPI XOXO tu?
camne harga dia? bukan mahal ke?

fuhhhhhhh. memandangkan aku ni jujur lagi ikhlas. aku reply.

service slow. and makanan ada yang tak kena dengan harga.

kenapa cafe nora danish mahal?

maybe sebab KOPI XOXO ialah cafe nora danish and terletak kat bangsar.
so katanya sebab lokasi. so logiklah harga nya sebegitu. itu kata nora danish sendiri ok.
mohon jangan saman saya nora. phewwww --"


korang mesti kata. dah tahu mahal apesal gatal nak pergi jugak?
actually officemate aku merangkap kawan rapat aku mengidam sangat nak pergi ke cafe ni.
katanya mana tau dapat jumpa nora danish. *katanya
lagipon hari sebelum tu lagi sorang officemate aku kebetulan ke cafe kopi xoxo ni gak.
so aku pon temankan lah. tapi kesimpulan yang aku bleh kata.
rasanya cukuplah sekali aku datang sini kot. hahaha

maybe sebab aku amek menu special of the day. pasta with seafood which cost RM 26 rasanya.
yang at the end aku tak berapa satisfied dengan rasanya. so aku agak upset.
dan milo ais yang cost around RM8 yang aku tak berpuas hati jugak.
so aku conclude cukuplah sekali aku datang.
mujur gorpis dia sedap. sumpah. yang ni ok. :)

tapi yelah tekak orang lain-lain. mungkin korang teringin nak pergi bleh ke alamat ini ok.
cafe agak peak almost setiap masa. tu je aku boleh cakap.

 

Kopi XOXO & The Gorpis
          3 Jalan Riong, Off Jalan Maarof, Bangsar, Kuala Lumpur

     Instagram : https://instagram.com/kopi.xoxo/

sila ingat. ISNIN depa close shop :)


p/s : aku tak kisah kalau harga mahal kalau sedap. tapi kalau so-so je.
       ermmm baik aku beli kat kedai biasa je.
       akhir kata poket nipis harap jangan nak belagak urban sangat. hiks


Wednesday, September 9, 2015

katakc0mel ialah blog porn?

assalamualaikum.


hari ni aku try bukak blog aku sendiri

http://katakc0mel.blogspot.com untuk blogwalking activity time petang

tapi ini yang keluar *surprise


huwaaaa sejak bila aku berporno di belog picisan aku ni.

*nanges dalam tandas


p/s : ace kabo camne nak buat ni.
tunggu balik rumah baru boleh balas bw korang hockay!

Wednesday, September 2, 2015

nuffnang : Sept'15 - CPUV Campaign


asalammualaikum

hiks bukak akaun nuffnang tetiba nampak ni. 




fuhhhh. tetiba dapat CPUV Campaign.
thanks nuffnang :)

p/s : rajin-rajin lah klik nuffnang kita eh. macehh :)

*grin
© :.cik katak .:
Maira Gall