short gateway
Showing posts with label short gateway. Show all posts

Monday, November 16, 2015

short teaser : November Short Escape

assalamualaikum

tik tok tik tok
next week nak bawak diri lagi.
puiiiih ayat kemain kan. 
menghitung hari ni padahal cuti pon tak apply lagi. kah!

so cuba teka kali ni  kat mana aku nak pergi hehehehe.
ada siapa tahu gambar kat bawah ni katne?


baidewai ni gambar ihsan encik google.
sebab kita baru nak jejak kaki ujung bulan ni. :)

harapan aku, semoga cuaca semua nanti baik-baik aja
tak sabar nak pergi gelapkan kulit :)

yeay!!!

Friday, September 18, 2015

ShortGateway : Tadom Hill Resorts

assalamualaikum.

perasan tak sekarang Tadom Hill Resorts memang viral dekat facebook.
sejak hampir sebulan yang lalu kot sampai kena serang bertalu talu dengan orang ramai.
waktu tengah viral tu, diorang ada promosi sempena #GrooveOn.

so aku pon tak melepaskan peluang untuk daftar #GrooveOn.
event ini akan berlangsung di Tadom Hill Resort pada 19 - 20 Sept 2015.


hikssss tak sabar :')

so korang. nanti tunggu review and story dari aku hockay!!!!
sementara nak tunggu review. belanja view Tadom Hill Resort sikit.
in case korang tak tahu lagi wujudnya tempat ni hihihi
semuanya aku ambil dari page diorang kat SINI




Tadom Hill aku datang. *dusssshhh terjun dalam lombong :)

© :.cik katak .:
Maira Gall