duit nuffnang
Showing posts with label duit nuffnang. Show all posts

Wednesday, September 2, 2015

nuffnang : Sept'15 - CPUV Campaign


asalammualaikum

hiks bukak akaun nuffnang tetiba nampak ni. 




fuhhhh. tetiba dapat CPUV Campaign.
thanks nuffnang :)

p/s : rajin-rajin lah klik nuffnang kita eh. macehh :)

*grin

Tuesday, November 11, 2014

nuffnanggg. kegilaan apakah ini :(


huhuhu. terdetik tangan gatal nak bukak akaun nuffnang
even aku dah tau memang bebayang dah macam gua kelam tu
tetiba bukak-bukak je nampak ni.


terpisat-pisat aku tengok. @@

so tak tau nak nanges ke camne?
rasa-rasa memang layak aku nanges kan? kan?
sebab bila aku VIEW ALL.
ya ampunnnn. nanges teresak aku ditepi jamban opis ni bedah kiah ooooiii!

tetambah tengok plak amount dia kosong-kosong-kosong
tetiba plak ternyanyi lagu Najwa Latif - Kosong 
sambil lap air mata  T___T

huwaaaaaa ni rasa nekad nak berbelog balik ni.
ayuhhhh!
sape tak mau duit free woi!!!

kalo aku main ko kelik aku. aku kelik ko. 
korang nak juin tak? *kekening
hahahaha


#notakukukakicagu : kalo korang nak main kelik-kelik tu jangan lupa drop link hokay!
konpem aku balas

Thursday, June 7, 2012

cek pertama nuffnang :)





hikhikhik.. memula nak cakap bebanyak maceh inchi nuffnang..
finally dapat jugak gua cek dari mister nuffnang
amount bukan lah besar mana sebab gua berbelog ni ikot mood..
macam chipsmore kejap ada kejap takde.
lagipon gua bukan lah retis bagai ada UV berjuta lemon kan.. sobsobsobsss

tapi cek ni sampai elok ada time dah nak sengkek..
dikala poket makin menipis..
bila abam posmen anto surat untuk gua
memang buleh buat gua lompat katak setempat sekejap u'olllsss..


harap maaplah ye gua ter share cek tak seberapa tu.. 
stended lah orang kata pes time cash out ni..
eksited dia dah ala-ala macam kera dapat bunga..
kihkihkihkih

camna pon. again thank you nuffnang .. lebyu lah cemni

# uhuk-uhuk.. gamaknya lagi dua tiga bulan baru buleh cash out pesni..~

Monday, October 17, 2011

TQ nuffnang :)

yeayyyy hari isnin yang fabulosssss :)
hari ni.. tak de istilah gloomy monday..
bukan apa.. memang happy lah kan..

tertenggok duit yang NUFFNANG kasi
bila godek-godek encik nuffnang pagi td
untuk sepanjang minggu lepas..

macam yang korang nampak kat atas ni
untuk 02 oct -08 oct
nuffnang dah kasi saya RM 5..

hoyeeeehhhh
maceh ye nuffnang..
yelah belog saya ni
ada unique visitor paling ramai pon
tak sampai 100 kot sehari..
update pon kadang-kadang sekali je sehari.

camne sekali pon..
untuk yang dok lepak belog saya ni..
maceh ye..
datang jengok and click-click..
jasa anda amat dihargai tahap tinggi..
mmmuaaaaahhhh...

kalo lah seminggu RM 5..
cukup 2 bulan.. dah ada RM40 :)

ohhh tengah tunggu cek untuk earnings yang INI

Monday, October 10, 2011

yeayyy.. dah boleh cashout earnings Nuffnang :)


yeay... harini.. bukak nuffnang saya..
nengok-nengok jumlah dah boleh cashout..
happy ok.. rasa nak lompat-lompat..
yela ingat senang ke nak kumpul duit dalam nuffnang ni..

biarpon jumlahnya hanya RM 60 hengget..
tapi hati tetap gumbira..
yelah belog ni belog picisan..
kalo dapat RM 60 pon dah lompat-lompat kot..

btw.. maceh banyak-banyak ye..
buat yang kunjung belog ni..
yang tolong kelik-kelik..

notakukukaki: tape-tape kita kumpel lagi ok..
biar sampai ratus plak.. :)

*excited*

jom.. saya belanja eskem magnum eh...
klik INI tok eskem magnum sebatang :)
© :.cik katak .:
Maira Gall