cpuv novermber
Showing posts with label cpuv novermber. Show all posts

Tuesday, November 11, 2014

nuffnanggg. kegilaan apakah ini :(


huhuhu. terdetik tangan gatal nak bukak akaun nuffnang
even aku dah tau memang bebayang dah macam gua kelam tu
tetiba bukak-bukak je nampak ni.


terpisat-pisat aku tengok. @@

so tak tau nak nanges ke camne?
rasa-rasa memang layak aku nanges kan? kan?
sebab bila aku VIEW ALL.
ya ampunnnn. nanges teresak aku ditepi jamban opis ni bedah kiah ooooiii!

tetambah tengok plak amount dia kosong-kosong-kosong
tetiba plak ternyanyi lagu Najwa Latif - Kosong 
sambil lap air mata  T___T

huwaaaaaa ni rasa nekad nak berbelog balik ni.
ayuhhhh!
sape tak mau duit free woi!!!

kalo aku main ko kelik aku. aku kelik ko. 
korang nak juin tak? *kekening
hahahaha


#notakukukakicagu : kalo korang nak main kelik-kelik tu jangan lupa drop link hokay!
konpem aku balas
© :.cik katak .:
Maira Gall