nuffnang ads
Showing posts with label nuffnang ads. Show all posts

Wednesday, September 2, 2015

nuffnang : Sept'15 - CPUV Campaign


asalammualaikum

hiks bukak akaun nuffnang tetiba nampak ni. 




fuhhhh. tetiba dapat CPUV Campaign.
thanks nuffnang :)

p/s : rajin-rajin lah klik nuffnang kita eh. macehh :)

*grin

Thursday, June 7, 2012

cek pertama nuffnang :)





hikhikhik.. memula nak cakap bebanyak maceh inchi nuffnang..
finally dapat jugak gua cek dari mister nuffnang
amount bukan lah besar mana sebab gua berbelog ni ikot mood..
macam chipsmore kejap ada kejap takde.
lagipon gua bukan lah retis bagai ada UV berjuta lemon kan.. sobsobsobsss

tapi cek ni sampai elok ada time dah nak sengkek..
dikala poket makin menipis..
bila abam posmen anto surat untuk gua
memang buleh buat gua lompat katak setempat sekejap u'olllsss..


harap maaplah ye gua ter share cek tak seberapa tu.. 
stended lah orang kata pes time cash out ni..
eksited dia dah ala-ala macam kera dapat bunga..
kihkihkihkih

camna pon. again thank you nuffnang .. lebyu lah cemni

# uhuk-uhuk.. gamaknya lagi dua tiga bulan baru buleh cash out pesni..~

Monday, October 17, 2011

TQ nuffnang :)

yeayyyy hari isnin yang fabulosssss :)
hari ni.. tak de istilah gloomy monday..
bukan apa.. memang happy lah kan..

tertenggok duit yang NUFFNANG kasi
bila godek-godek encik nuffnang pagi td
untuk sepanjang minggu lepas..

macam yang korang nampak kat atas ni
untuk 02 oct -08 oct
nuffnang dah kasi saya RM 5..

hoyeeeehhhh
maceh ye nuffnang..
yelah belog saya ni
ada unique visitor paling ramai pon
tak sampai 100 kot sehari..
update pon kadang-kadang sekali je sehari.

camne sekali pon..
untuk yang dok lepak belog saya ni..
maceh ye..
datang jengok and click-click..
jasa anda amat dihargai tahap tinggi..
mmmuaaaaahhhh...

kalo lah seminggu RM 5..
cukup 2 bulan.. dah ada RM40 :)

ohhh tengah tunggu cek untuk earnings yang INI

Saturday, October 1, 2011

contest : bongkar kod rahsia

who0ot-who0ot
jom korang sertai contest ni ok


tak perlu susah-susah untuk menang hadiah yang mengancam
cuma ada 3 step untuk sertai contest ini..

STEP 1 : dapatkan buku

STEP 2 : login dan bongkar

STEP 3 : menangi hadiah

hah.~! amacam senang kan??

korang mesti nak tahu kan..
apa buku yang perlu untuk contest ni??

just click link INI..
and korang akan tahu apa judul buku-buku nya
semua buku ni boleh didapati dia kedai buku dalam senarai
or beli secara online di bookcafe

ini pulak T&C untuk contest ini

pape pon.. GOOD LUCK :)

Thursday, September 29, 2011

menang iPad 2 dengan hanya RM 20??? auw-auw..~


hurmmm bukak je belog arini..
ada banyak jugak iklan nuffnang yang berkedip-kedip..
tapi camne skali pon saya tertarik lah pulak kan
dengan salah satu iklan tu..

nape boleh terpikat??
sebab iklan nuffnang yang kat atas tu saya berkaitan dengan contest..
dan hadiah nya iPAD 2 ok.~!!
so korang.. kalau korang berminat untuk sertai contest ni..
just click je iklan nuffnang di bawah ni


ataupon korang boleh click je banner ads ni
dekat mana-mana belog yang korang jumpa ok

cara nak sertainya pulak mudah je...

STEP 1 : beli barangan ADIDAS sekurang-kurangnya RM20
dan pastikan korang ada resit sebagai bukti pembelian

STEP 2 : sms kan detail korang ke 33310 seperti contoh berikut

note: setiap sms di charge rm0.50

STEP 3 : cek keputusannya
nak tau sama ada korang boleh tak menang iPad 2
cek dekat web yang diberikan atau pon akak diberitahu melalui telefon..

btw.. semua ini bergantung pada T & C ok..

hah apa lagi.. pergi serbu barang adidas ok..
manalah tahu korang bakal pemenang nya..
tuah ayam nampak dikaki
tuah kita??? hurmmm cubalah apa lagi..
pape pon jangan lupa tau.. click je link INI
so korang akan tahu semua pasal contest ni..
good luck guys.



© :.cik katak .:
Maira Gall