60 ipads 60 days
Showing posts with label 60 ipads 60 days. Show all posts

Thursday, September 29, 2011

menang iPad 2 dengan hanya RM 20??? auw-auw..~


hurmmm bukak je belog arini..
ada banyak jugak iklan nuffnang yang berkedip-kedip..
tapi camne skali pon saya tertarik lah pulak kan
dengan salah satu iklan tu..

nape boleh terpikat??
sebab iklan nuffnang yang kat atas tu saya berkaitan dengan contest..
dan hadiah nya iPAD 2 ok.~!!
so korang.. kalau korang berminat untuk sertai contest ni..
just click je iklan nuffnang di bawah ni


ataupon korang boleh click je banner ads ni
dekat mana-mana belog yang korang jumpa ok

cara nak sertainya pulak mudah je...

STEP 1 : beli barangan ADIDAS sekurang-kurangnya RM20
dan pastikan korang ada resit sebagai bukti pembelian

STEP 2 : sms kan detail korang ke 33310 seperti contoh berikut

note: setiap sms di charge rm0.50

STEP 3 : cek keputusannya
nak tau sama ada korang boleh tak menang iPad 2
cek dekat web yang diberikan atau pon akak diberitahu melalui telefon..

btw.. semua ini bergantung pada T & C ok..

hah apa lagi.. pergi serbu barang adidas ok..
manalah tahu korang bakal pemenang nya..
tuah ayam nampak dikaki
tuah kita??? hurmmm cubalah apa lagi..
pape pon jangan lupa tau.. click je link INI
so korang akan tahu semua pasal contest ni..
good luck guys.



© :.cik katak .:
Maira Gall