cofee
Showing posts with label cofee. Show all posts

Wednesday, September 16, 2015

cafe review : Kopi & XOXO


assalamualaikum



tak mintak banyak pon, harap-harap lepas makan semua ni aku dapat fenfeling comel cam nora danish. sesaat pon jadilah.

hahaha itu lah gambar dan caption instagram yang aku share di mukabuku aku
tu sema sebelum aku makan pasta, pisang goreng cheese dan milo ais kat atas.
punyalah retis tetiba je, tak sampai seminit aku hapload.
kengkawan aku majority bertanya :

best ke wei cafe KOPI XOXO tu?
camne harga dia? bukan mahal ke?

fuhhhhhhh. memandangkan aku ni jujur lagi ikhlas. aku reply.

service slow. and makanan ada yang tak kena dengan harga.

kenapa cafe nora danish mahal?

maybe sebab KOPI XOXO ialah cafe nora danish and terletak kat bangsar.
so katanya sebab lokasi. so logiklah harga nya sebegitu. itu kata nora danish sendiri ok.
mohon jangan saman saya nora. phewwww --"


korang mesti kata. dah tahu mahal apesal gatal nak pergi jugak?
actually officemate aku merangkap kawan rapat aku mengidam sangat nak pergi ke cafe ni.
katanya mana tau dapat jumpa nora danish. *katanya
lagipon hari sebelum tu lagi sorang officemate aku kebetulan ke cafe kopi xoxo ni gak.
so aku pon temankan lah. tapi kesimpulan yang aku bleh kata.
rasanya cukuplah sekali aku datang sini kot. hahaha

maybe sebab aku amek menu special of the day. pasta with seafood which cost RM 26 rasanya.
yang at the end aku tak berapa satisfied dengan rasanya. so aku agak upset.
dan milo ais yang cost around RM8 yang aku tak berpuas hati jugak.
so aku conclude cukuplah sekali aku datang.
mujur gorpis dia sedap. sumpah. yang ni ok. :)

tapi yelah tekak orang lain-lain. mungkin korang teringin nak pergi bleh ke alamat ini ok.
cafe agak peak almost setiap masa. tu je aku boleh cakap.

 

Kopi XOXO & The Gorpis
          3 Jalan Riong, Off Jalan Maarof, Bangsar, Kuala Lumpur

     Instagram : https://instagram.com/kopi.xoxo/

sila ingat. ISNIN depa close shop :)


p/s : aku tak kisah kalau harga mahal kalau sedap. tapi kalau so-so je.
       ermmm baik aku beli kat kedai biasa je.
       akhir kata poket nipis harap jangan nak belagak urban sangat. hiks


© :.cik katak .:
Maira Gall