bad day
Showing posts with label bad day. Show all posts

Friday, September 25, 2015

iphone 6 ohhhh iphone 6 :'(

asssalamualaikum


nothing much to update.
i think this month wasnt a good month for me.

hati dah hancur berkecai seretak screen iphone6 ku itu.

*pasang lagu latar shila hamzah
patah seribuuuuuuu hatiku :'(


notakukukaki : tau tak kat mana nak fix screen pecah dengan harga yang worth. pleaseee
                         poket mak dah nipis ni nakkkkk *nangestepikatil

Tuesday, November 8, 2011

kenapa kenapa dan kenapa?


banyak persoalan yang bermain diminda
banyak tanda tanya bla-bla-bla


ohhh im not singing cinta muka buku ok..
tapi serious there are to0o many things dalam otak ni..


am i bad???

phffffttttttt

susah kan.. bila tiba-tiba
somebody hurt because of fb status.
its sound funny..
but yeah..
saya sedih dengan diri sendiri
sebab less sensitive with one of my good friend

somehow..
saya terfikir..
status apa yg buat dia terkilan?

i just posted motivational quotes
and quotes yg serious general
and x de intention tok sindir siapa pon

pfffhhhttttt

its bad-bad-bad day

im truly sorry friend

Friday, October 7, 2011

a bad friday :(


today is my most terrible day
worst then ever : (


© :.cik katak .:
Maira Gall