teman dan sahabat
Showing posts with label teman dan sahabat. Show all posts

Tuesday, November 8, 2011

kenapa kenapa dan kenapa?


banyak persoalan yang bermain diminda
banyak tanda tanya bla-bla-bla


ohhh im not singing cinta muka buku ok..
tapi serious there are to0o many things dalam otak ni..


am i bad???

phffffttttttt

susah kan.. bila tiba-tiba
somebody hurt because of fb status.
its sound funny..
but yeah..
saya sedih dengan diri sendiri
sebab less sensitive with one of my good friend

somehow..
saya terfikir..
status apa yg buat dia terkilan?

i just posted motivational quotes
and quotes yg serious general
and x de intention tok sindir siapa pon

pfffhhhttttt

its bad-bad-bad day

im truly sorry friend

Thursday, September 29, 2011

corat-coret convocation saya

jom cuci-cuci mata dengan gambar convo saya
hehehe ada lah beberapa ketul..
i malu lah nk interframe lebih-lebih..
hik-hik-hik

huhuhu inilah wajah-wajah kesayangan saya
pendek kata bestfriend saya...
engkaulah racun engkaulah madu..
dari kiri pemilik belog DIVA..
dan kanan pulak chek arin..

babes.. seriously thank you cause travel jauh-jauh demi saya..
cewahhh.. sungguh saya triple terharu..
ok.. yang ni pulak.. gambar saya dengan ibunda tercinta..
ehem.. mak saya lagi glamer tau dari saya..
sebab mak saya sempoi orang nya..
nengok hadiah yang diberikan tok saya..
chipmunks punya bouquet.. hehehe

ohh lupa.. sila jangan puji hadiah saya cumel..
puji tuannya cumel tak apa.. :P

ohhhh ni perarakan untuk kuar dewan.. majlis tamat hokkeey
errr korang boleh teka.. kat mana kepala saya??

hurmmm ini pulak.. 3 kawan saya..
diaorang baik.. cantik dan segalanya..
nampak lembut tapi semuanya ni bergelar Lt. Muda..
ehem.. kami kan budak palapes..

ok.. tu jelah.. malas nak inter frame bebanyak
nanti kata gile glamer pulak..
hehehe..

errrr ada yang nk berkenalan dengan kawan-kawan saya??
hehehhee leave a comment k..

© :.cik katak .:
Maira Gall