Pages

Showing posts with label USM. Show all posts
Showing posts with label USM. Show all posts

28.03.12 - selamat menjadi tunangan orang :)

Monday, May 7, 2012





first of all.. sila ucap tahniah sekalung malung tahniah dekat den..
disaat orang semua rakus makus attend BERSIH 3.0 tapi gua plak sejuk beku dalam bas
keras kejung duduk seblah mamat enseng dari kuantan ke kangar selama 12 jam
semata-mata majlis bertunang.

yessss majlis bertunang... tapi yang pasti bukan gua yang menjadi tunangan orang ok
terasa sungguh eksaited gua dan kawan baik gua lagi sorang 
cik DIVA @ siti yang sama-sama bertapa dalam bus dari johor ke rumah si arin ni.
hamekkk seluruh penjuru semenanjung kot... tanda betapa akrab nya kami :)

fuhhhhhh tarik napas lega.. ingat bukan gua yang bertunang tahu tahu tahuuuu~
tapi bespreng jaman unibersiti gua..
cik HAZLIN AZRINA

cantik kan :) sedar tak sedar.. 
kawan baik arena universiti sudah selamat menjadi tunangan orang.
yes im happy for her *big grin*


nah antara hantaran yang ada.. nampak tak.. kaler biru tu dari inchi tunang..
yang bukan kaler biru tu.. yang bestpreng gua buat..
buat sendiri tahu.. hasil air kaki beliau..
di saat busy dengan business bakery - roti sempat lagi dia buat hantaran :)
tererrrr tak???

serious.. gua salute dengan bestpreng gua ni...
semuanya beliau buat sendiri from head and toe...  
dengan jari berinai tu sibuk dia masak memasak bersama kami untuk juadah selepas majlis.
dan paling gua tak buleh blah.. gua rasa kami yang gelabah munyit 
bila mana dia buleh relaks slumber almost time majlis kot hewhewhew
bagi gua majlis dia simple but yet meaningful *tepuk tepuk

dan gua yakin dan pasti 
segala mak andam kat perlis konpem makan kaki.
sebab time wedding beliau nanti memang dia akan handel sendiri
baju-makeup-event sebagaimana beliau berbincang ngan kami..

pehhh bukak mata tutup mata.
bestpreng gua both akan jadik milik orang tak lama lagi..
sila baca BOTH ok both :)

eh sorang dah cop kaler oren.. sorang lagi dah cop kaler pepel..
gua nak cop kaler apa eh 
hewhewhew :)



wordless wednesday # 30 - RINDU

Wednesday, April 11, 2012





teman-teman terbaik..
yang dahulu sentiasa ada di kala suka dan duka.
wajah-wajah yang menceriakan hari-hari saya..


rindu dipanggil yana dan nana
rindu di panggil budak kecik
rindu mereka 




wordless wednesday # 29 - aweks :)

Wednesday, April 4, 2012




 
 



kawan baik zaman universiti saya. :)
 
yang kanan hujung bulan ni
yang kiri pulak insya allah dalam tahun ini jugak
 
# tersenyum gembira melihat mereka bahagia.. :) 
 
 

corat-coret convocation saya

Thursday, September 29, 2011

jom cuci-cuci mata dengan gambar convo saya
hehehe ada lah beberapa ketul..
i malu lah nk interframe lebih-lebih..
hik-hik-hik

huhuhu inilah wajah-wajah kesayangan saya
pendek kata bestfriend saya...
engkaulah racun engkaulah madu..
dari kiri pemilik belog DIVA..
dan kanan pulak chek arin..

babes.. seriously thank you cause travel jauh-jauh demi saya..
cewahhh.. sungguh saya triple terharu..
ok.. yang ni pulak.. gambar saya dengan ibunda tercinta..
ehem.. mak saya lagi glamer tau dari saya..
sebab mak saya sempoi orang nya..
nengok hadiah yang diberikan tok saya..
chipmunks punya bouquet.. hehehe

ohh lupa.. sila jangan puji hadiah saya cumel..
puji tuannya cumel tak apa.. :P

ohhhh ni perarakan untuk kuar dewan.. majlis tamat hokkeey
errr korang boleh teka.. kat mana kepala saya??

hurmmm ini pulak.. 3 kawan saya..
diaorang baik.. cantik dan segalanya..
nampak lembut tapi semuanya ni bergelar Lt. Muda..
ehem.. kami kan budak palapes..

ok.. tu jelah.. malas nak inter frame bebanyak
nanti kata gile glamer pulak..
hehehe..

errrr ada yang nk berkenalan dengan kawan-kawan saya??
hehehhee leave a comment k..

wordless wednesday # 3

Wednesday, September 21, 2011


guyssss... this month and next month
basically is graduation ceremony for IPTA kat Malaysia ni
so. untuk semua yang telah ber-graduasi for this week
macam student from Unimap, UnisZA. based on yg saya tahu lah
hehehe tu pon nengok diorang upload gambar grad kan..~

or yang bakal bergelar graduan from other IPTA's
USM, UM, UPM and others
tak kisah lah.. untuk degree, diploma, masters mahupon PhD


and of course saya juga nak congrat untuk diri saya sendiri... aci tak?
finally i finished my degree and tomorrow is one of my big day...
haishhhh tapi excited lepak dgn member-member
currently tutup mood convo saya.. hahahhaa

by the way
to all..
again.. congratulation.congratulation.congratulation
akhirnya segala penat lelah demi segulung ijazah bakal terbalas..

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS