Pages

Showing posts with label friends. Show all posts
Showing posts with label friends. Show all posts

28.03.12 - selamat menjadi tunangan orang :)

Monday, May 7, 2012





first of all.. sila ucap tahniah sekalung malung tahniah dekat den..
disaat orang semua rakus makus attend BERSIH 3.0 tapi gua plak sejuk beku dalam bas
keras kejung duduk seblah mamat enseng dari kuantan ke kangar selama 12 jam
semata-mata majlis bertunang.

yessss majlis bertunang... tapi yang pasti bukan gua yang menjadi tunangan orang ok
terasa sungguh eksaited gua dan kawan baik gua lagi sorang 
cik DIVA @ siti yang sama-sama bertapa dalam bus dari johor ke rumah si arin ni.
hamekkk seluruh penjuru semenanjung kot... tanda betapa akrab nya kami :)

fuhhhhhh tarik napas lega.. ingat bukan gua yang bertunang tahu tahu tahuuuu~
tapi bespreng jaman unibersiti gua..
cik HAZLIN AZRINA

cantik kan :) sedar tak sedar.. 
kawan baik arena universiti sudah selamat menjadi tunangan orang.
yes im happy for her *big grin*


nah antara hantaran yang ada.. nampak tak.. kaler biru tu dari inchi tunang..
yang bukan kaler biru tu.. yang bestpreng gua buat..
buat sendiri tahu.. hasil air kaki beliau..
di saat busy dengan business bakery - roti sempat lagi dia buat hantaran :)
tererrrr tak???

serious.. gua salute dengan bestpreng gua ni...
semuanya beliau buat sendiri from head and toe...  
dengan jari berinai tu sibuk dia masak memasak bersama kami untuk juadah selepas majlis.
dan paling gua tak buleh blah.. gua rasa kami yang gelabah munyit 
bila mana dia buleh relaks slumber almost time majlis kot hewhewhew
bagi gua majlis dia simple but yet meaningful *tepuk tepuk

dan gua yakin dan pasti 
segala mak andam kat perlis konpem makan kaki.
sebab time wedding beliau nanti memang dia akan handel sendiri
baju-makeup-event sebagaimana beliau berbincang ngan kami..

pehhh bukak mata tutup mata.
bestpreng gua both akan jadik milik orang tak lama lagi..
sila baca BOTH ok both :)

eh sorang dah cop kaler oren.. sorang lagi dah cop kaler pepel..
gua nak cop kaler apa eh 
hewhewhew :)



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS