entry malas
Showing posts with label entry malas. Show all posts

Wednesday, December 14, 2011

wordless wednesday #17 - awek seksi ? *pffhht*


p/s : lelaki maskulin kat luar sana
please jgn jadi macam ni ok

Sunday, December 4, 2011

ISNIN oh ISNIN :(


again and again..
i hate MONDAY *phhffftt*


cuti best-best dari khamis lepas.
nak kena masuk kerja plak.
adoiiii malas nya.
plus sejuk hujan lebat..
super duper malas.

haisssshhhh =.="

Friday, November 11, 2011

11.11.11 - best wishes untuk semua :)


untuk semua...


tak kisah lah yg bakal kawen

bakal tunang

bakal delivered baby

bakal bertambah umur

dan semua yang bakal berlaku hari ni.

semoga 11.11.11 akan memberikan satu kenangan yang sempurna untuk semua.

Monday, November 7, 2011

teka teki : betul atau salah??

huhhhuuu..
jom main teka teki lagi..

apa beza lelaki dan perempuan??

angpa rasa betul ke tak??


note: kalo saya buat contest gamaknya korang nak join tak?? =.="

Saturday, October 29, 2011

dedicated to the attentionseekers :)


if kau tergolong dalam dalam kelompok kat BAWAH NI
i just can advice PLEASE SHUT UP.


annoying gila babeng bila
orang cantik dok cakap kau x cantik

annoying bila orang yg pandai
poyo dia lah dumb ass

and superb annoying bila you have everything
tp still tak tau bersyukur.

i dont mind if kau nak humble.
tapi.. humble biar bertempat.
please tak payah jadi attention seekers.
and guna lame issues..

MUAK.FULLSTOP.


Wednesday, June 29, 2011

B.U.N.T.U

Wednesday, December 1, 2010

ini baru nama nya G.E.N.I.U.S :D


well...
pernah dengar kan..

picture worth thousand words..

SOURCE : explosm.net

well i just wish i can be as genius as the boy..

moral story : please think out of the box...


p/s : ini entry mode malas..

© :.cik katak .:
Maira Gall