tips travelling
Showing posts with label tips travelling. Show all posts

Monday, November 24, 2014

17.11.14 - nami island



sorry guys. 
sbb last week mmg tak sempat nak bw.
ni pon malas nak update banyak-banyak
sebab masih dalam mood backpack travel
baru balik semalam katanya
penat lelah usung back pack pon tak hilang lagi *sigh*


nah ubat rindu.
sekeping gambar dari nami island.
buh banyak-banyak nanti korang muntah darah plak.
*hiks!



{ because there is a space in my heart, and ill put your name ^^ }
saranghae - :')


sebab baru balik dari korea. 
so izinkan aku berjiwang
kihkihkih

p/s: yang click-kan aku punya ads.
maceh banyak-banyak.
nanti aku bw and click untuk korang plak hoccaaay :*

Wednesday, November 12, 2014

wordless wednesday : 16/11 - 23//11/14 backpack to korea :')

~ wehoooo. seoul aku datang ^^
© :.cik katak .:
Maira Gall