english novels
Showing posts with label english novels. Show all posts

Wednesday, January 11, 2012

wordless wednesday # 22 - ulat bulu



ye saya si ulat bulu..

antara buku yang ada tak campur lagi berkerapah kat atas katil and rak

jangan suh wa cakap bahasa penjajah

sebab bahasa penjajah wa sama tarap ngan bahasa sanskrit dan urdhu

Monday, April 4, 2011

ini entry promo KHAS untuk pencinta novel english ~


ohhoiii... ni hah.. entry khas untuk umat si ulat buku..
kalo korang suka baca lah kan... english novel..
tak kisah lah genre apa menda sekali pon...
saya nak saran kan korang beli dekat sini...

taaadddaaaa

kome sebenornye bukan apa.. kome nak promo sket katne kome memborong
 A.KA. menghabiskan wang ringgit 
semenjak dua menjak ni...

bukan dekat lipstick MAYBELINE
bukan dekat wedges tinggi 4-5 inchi < ok nak beli sebenarnya. tapi macam membazir kan>
dan of kos.. bukan dekat memana shopping complex..~!


tapi dekat sini je ok...
dekat si PENJAJA BUKU
tepuk tangan.. baik tak baik tak??

hehehee.. actually best tau baca buku ni..
sebab senggang masa yang lapang gile..
menyebabkan hobi lama menjadi hobi kembali eh ayat apa ni??
so korang...
jangan lupa.. belek-belek lah buku kat penjaja buku eh..
mana tau ada tersangkut memana..

berbaloi-baloi ok..
korang godek-godek.. order.. bayar.. 
tadddaaaa.. esok tunggu abang posmen anto depan pintu rumah..

sepanjang beli dekat 10 buah buku dengan penjaja buku ni...
saya sangat satisfied sebab tu promo link ni tahap dewa punya ..~

bukan apa.. even kalo korang beli pre-loved punya buku pon..
buku still nampak baru hokey.~
service pon cepat.. kak liza reply setiap pertanyaan dengan semampunya..
kengkadang.. baru anto email pasai buku yang berkenan di hati..
 farmville baru nak loading kot.. email td dah dibalas o0ooo..
amacam cepat tak service..
< kak liza dah puji ni x de buku free ke?? kekekek :P >

o0ooopsss lupa plak.. kalo korang beli dengan penjaja buku..
korang akan dapat 1 bookmark selepas pembelian buku yang ke-3..
 handmade lagi hokeeey~!!
saya dah dapat satu.. cumel and opp kosss.. i LOOIKKE ganda 22..
hah ko ado??? 
bookmark dari penjaja buku..
cilok direct dari penjaja buku

hah satu lagi kan kan..
kalo korang beli bnyk buku.. at the end of the month..
kalo korang lah umat yang paling bnyk beli kan..
korang akan dapat 1 buku freee..~!! 
diulang FREE.~!!!!
hah.. ada sesiapa yang tak suka barang FREE???

so..
kepada pencinta LITERATURE..
dan juga umat-umat yang berhobikan membaca ni..
jangan lupa selak-selak lah link penjaja buku tu eh...
kalo nak lawat tumblr pon boleh..
kat sini hokey.. -----> penjaja buku - tumblr

eh?? apa lagi???
serbu lah sekarang~!!!!


© :.cik katak .:
Maira Gall