Pages

Showing posts with label working environment. Show all posts
Showing posts with label working environment. Show all posts

2014 : kerja vs cinta

Wednesday, December 31, 2014


 2014 

ex manager company lama : 
"haihhh syg, u jangan sibuk kerja je. find your time to hang out and have boyfriend"

manager current company :
"lenglui, kerja-kerja jugak but please go and have fun. find a guy. 
tak kan nak kawen dengan kerja??"

rumahku pon opisku jugak. so camne??


 semoga penyakit gila kerja aku dapat dibendung balik.
since november aku dah buat balik perangai lama. 
tak cukup stay back dekat opis, usung plak segala mak nenek bawak balik umah.
tak tau lah komitmen berapa juta persen dah tu. *sigh


 hello 2015.
 
semoga aku dapat belajar menerima dan mencintai seseorang
sebagaimana aku komited dan mencintai kerja aku sekarang.


notakukukaki : guys at this moments aku memang tak sempat nak BW ke apa ke.
 nanti dah free balik aku borak ngan korang kat chatbox ok :)

ISNIN yang memonsterkan... =.="

Monday, November 21, 2011



yeayyyy harini isnin..
saya sangat suka ISNIN
*phffftttt* tipu gila lah.

sebab bila hari isnin je kan..
probability umat yang bertukar menjadi
monster yang hijau dan gemuk lagi besar sangat tinggi..
perghhhh kalo tak cukup ilmu kesabaran..
memang monster-monster ni dapat caci maki sedas dua kan??

lepas tu saya pon dapat surat fired kan.??
muahahahahhaa


naseb badan lah..
keje kat company yg ding dong camni..

perghhhhh.. fuhhh hahhhh
tarik nafas dalam-dalam..
senyum plastik...

uhukkk bosss belnaja saya NI buleh???





adoiiii banyak betul moster kat office ni

Thursday, November 17, 2011


toloooong....
dekat office ni banyak gila kot moster sesat...
tiap-tiap ari ada monster...
ahhh tolong selamatkan saya


p/s : office korang ada tak monster ijau macam kat office saya
ker korang ada monster macam INI???
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS