changdeokgung palace
Showing posts with label changdeokgung palace. Show all posts

Friday, November 28, 2014

[[SEOUL]] - scenery pictures : N Tower & Secret Garden


serious lepas balik holiday.
aku tak sempat nak update sangat.
hanya mampu BW and kelik-kelik nuffnang korang
so yang ada iklan INTI, STAR AVENUE berjoget kat belog korang
 tu memang aku kelik tanpa pikir banyak kali :)

untuk yang mintak aku update story mory pasal backpack travel aku
insya allah aku akan post bila aku betul-betul free hoccayyy :)
at this moment aku kasi korang nengok scenery je lah :

jalan menuju namsan tower
tower blakang tu is namsan tower or nama lain N tower
yg korang tengok ada org lock-lock padlock tu kan
haaa kat sini lah. nanti aku hapload details ok :)
and kat bawah ni plak view dekat park yg ada.

namsan park

yang dua ketol kat bawah ni plak
 scenery time aku kat secret garden - changdeokgung palace



hiks cantik kan?
tapi maaflah
sebab aku guna hengpon cap ayam je
so gambar tak lah berkualiti tinggi cam DSLR ke apa ke :(

ok lah. 
simpan gambar and entry korea tok sok lusa plak
haaa time tu muntahlah korang tengok korea calling aku :)



notakukukaki: sape yang klik nuff aku. thanks ok.
jgn lupa tinggal jejak. so aku leh klik balik nuff korang :)
© :.cik katak .:
Maira Gall