air asia
Showing posts with label air asia. Show all posts

Monday, October 19, 2015

Air Asia Sale lagi !!!!

assalamualaikum

haihhh AIR ASIA ni manjang buat sale.
aku dah kering poket sebenarnya.
tapi ketor-ketor lagi nak beli ke idok tiket.


tak mau lah fokus international route.
aku just mikir nak grab ke idok flight pergi kota bharu or kuala terengganu.
haihhh kengkoman dapat ke pulau perhentian ke pulau lang tengah ke
snorkeling syokkk oooooo

tapi aku tengah kira-kira cuti jugak ni.
sebab slot berjalan merayap aku dah agak penuh.
tapi sebab ekonomi tak kukuh mana, kita merayap indonesia ngan thailand sudah
hahahah. yang penting aku merayap tak mereput hockay!


nota kuku kaki : weii cepat advise. kena grab ke idok ni. hiks!!!

© :.cik katak .:
Maira Gall