Pages

Showing posts with label tiket flight tambang murah. Show all posts
Showing posts with label tiket flight tambang murah. Show all posts

Air Asia Sale lagi !!!!

Monday, October 19, 2015

assalamualaikum

haihhh AIR ASIA ni manjang buat sale.
aku dah kering poket sebenarnya.
tapi ketor-ketor lagi nak beli ke idok tiket.


tak mau lah fokus international route.
aku just mikir nak grab ke idok flight pergi kota bharu or kuala terengganu.
haihhh kengkoman dapat ke pulau perhentian ke pulau lang tengah ke
snorkeling syokkk oooooo

tapi aku tengah kira-kira cuti jugak ni.
sebab slot berjalan merayap aku dah agak penuh.
tapi sebab ekonomi tak kukuh mana, kita merayap indonesia ngan thailand sudah
hahahah. yang penting aku merayap tak mereput hockay!


nota kuku kaki : weii cepat advise. kena grab ke idok ni. hiks!!!

air asia kenapa ko suka-suki turun naik harga??

Friday, December 3, 2010

ok.. sungguh emo beta saat ini..
tu lah gatal-gatal lagi tangan tengok site air asia..
hamek ko padan muka emo sengsorang...

kengkonon nak pujuk my uncle and untie datang my place..
ceh bunga basa basi..

" rasanya skang tiket flight mahal kot. sbb dah last min...bla.bla.bla"

" tulah x mau book awal-awal kan dah mahal "

tapi nak jugak suh dia orang datang..
meh lah datang meh lah datang..
buat sesi bujuk rayu

siap nak prove harga tiket..
skang murah lagi kot..
tak le mahal mana..

maka aku pergilah cekidot airasia.com

tapi cis.. sungguh tak ku sangka-sangka..

harga bleh tahan murah..
untuk tempoh pujuk rayu period uncle and untie aku datang..

tapi tiba-tiba mata terbontang luas...
rasa cam nak scream all out bila 
aku tegok harga tiket untuk pergi balik time cuti aku..
yang dah pon dibeli beberapa minggu lalu..

sungguh berdebah lagi durjana..
harganya kurang banyak sangat kot..

cisssssdale betol..
apesal lah ko suka suki naik turun harga wahai air asia??
aci tak nak pulang tiket aritu..
nak tiket harga sekarang???

wuuuaaaaaa...
kalo beza puluh-puluh pon dah boleh buat beli spender sedozen kot..
ni kan pulak kalo beza ratusan??

wwwwwwwuuuuaaaaa..
nak duit aku.. nak duit aku...


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS