perempuan cantik
Showing posts with label perempuan cantik. Show all posts

Friday, November 4, 2011

MISS BAPOK MALAYSIA 2011 yg awesome.~!

miss sarawak

miss terengganu

miss selangor

miss perlis..

amacam awesome tak?
tergoda??cantik??menarik?
nampak macam pompuan asli??
hakk tuihhh.. tak buleh blah ada miss tu..
haihhhh dunia-dunia..

tak faham lah saya..
camne lah ada lagi event camni..
ingatkan lepas kecoh pasal miss malaysia pahang yang penah saya tulis kat sini
event camni tak de dahh
rupanya ada lagi eh??
dan katanya bapuk kelantan yg menang.. =.="

nak tengok lagi??

kelik je SINI

Friday, September 30, 2011

khas buat awek posing mulut itik.. :)

saya tau ramai aweksss yang rasa
dia super duper cumel bila buat mulut itik..

but the fact is..
hah ko baca bawah ni bedah-minah-cik som oii..~

wahhhaaaa...
sapa setuju... cepat-cepat angkat tangan..
muahahaha...

memang betoi.. kadang-kadang nampak cute..
tapi 2-3 kali pandang.. nampak ______________~!!

notakukaki : korang fill in tempat kosong sendiri ok




Wednesday, April 6, 2011

ok sumpah jijik gila.. dah nak kiamat kot.~

entry ni basi macam gulai yang dah berbuih-buih kot..
sebab video ni actually CIK EPAL dah post entry ini kat blog dia..
and dah berapa ramai umat dah dok tulis-komen-share dekat facebook
cuma saya jelah masih di zaman kaler itam putih..
sebab tak tengok video hawek-hawek cun tu kan..

arakian berok-band saya kan kelajuan dia plak tahap kuasa kuda monopouse..
so malas gila punya nak tunggu loading..
mampu segelen air liur basi meleleh baru abes load kot..~
so.. sangguplah saya membaca celoteh cik epal dan komen yang lain nya untuk dapat gambaran video ni..


fuhhhhh...
tapi tadi petang.. line berok-band ni cam hebat plak kan..
sempat lah nengok video MISS MALAYSIA PAHANG kat facebook..

perghhh..
terkesima-terdiam-terkaku
ok bapuk-bapuk nya cun gile~!! cuma suara memang sumpah tak best.
body solid molid..
tapi persoalannya..
camne acara-acara yang tak masuk di akal ni boleh dianjurkan..
siap ada penyanyi irama tradisional bertudung lagi perform and kumen..~

haishhh.. sah lah..
dunia ni dah nak kiamat...

yang paling menggelikan anak tekak saya bila.
kuar ayat dari mulut sang juara MISS MALAYSIA PAHANG tu

" terima kasih kepada suami saya yang bla.bla.bla"

oishhhhh... GILE ko mak..
dah berlaki ko..
again terpaku. saya hanya mampu berdoa dalam hati..
semoga masih ada kesempatan untuk golongan ini berubah.~ amin...

Sunday, October 17, 2010

pompuan wajib feminin ke?


F.E.M.I.N.I.N

its not about kumpulan feminin dahulu kala ok..

seriously.. feminin dgn perempuan itu sinonim eh??
wajib eh pompuan itu feminin..
 *ohh soalan apakah ini*

ouhhh i just noticed kalo the girl pakai skirts, dress, heels mean dia feminin..
plus kalo ada bnyk stuff pink so conclusion she's feminin..
or dia gedik-gedik cakap manja-manja ngada-ngada
then she is feminin..

ok.ok.enough
suddenly i just hated this word.
feminin.~!

tambah-tambah bila one of my friend kata macam ni

" aku nak belikan ko baju pompuan biar ko feminin"

hohohoho.. even its maybe a joke for him 
but yeahhh ohhh i felt that's suck ok.

 tiba-tiba rasa macam aku ni dress up ala-ala pengkid..
wtf.. *emo*

then tiba-tiba teringat balik past two years.
somebody saw me dating pakai baju kurung
then suddenly jadi gempak gila
among my friends yg aku date pakai baju kurung..
silly and nonsense nak mati 
macam lah org laen tak penah buat macam tu kan..

*sigh*

just because they rarely saw me pakai baju kurung or blouse or whatever
so senang-senang claimed that im bla..bla..bla...

haih...
i felt bad. i felt macam horror nak mati sbb i'm not as feminin like others.
as what they claimed.

part of myself i dont mind serious.~!
sbb yg claimed macam tu semuanya badut-badut yg not even know me well..

so just assume mereka sedang cuba mengenali my self..

but at the other half..
macam nak jerit je..

please jgn bossy pasal aku boleh tak???

*down*

notakukukaki : hey nobody perfect ok.~!!


© :.cik katak .:
Maira Gall