mengumpat
Showing posts with label mengumpat. Show all posts

Thursday, June 16, 2011

wahhh RIHANNA ada pengawal payudara ok..~

haahahhaaa..
tak tau patot tak gelak..
bila baca berita dekat KOSMO..
yang penyanyi lagu payung ela-ela-ela.. si RIHANNA ada bodyguard payudara u'olls..

ngeeeeeheeeeee....
fungsi pengawal payudara dia ni adalah untuk mengawal tumpuan orang ramai
terhadap aset pada tubuh badan RIHANNA tambah-tambah
bila dia berpakaian SEKSI..

who0oot.who0ottt..
sumpah mantap fungsi pengawal beliau ni kan..
dasyat betul eh.. artis barat siap ada pengawal payudara tuuuuu...

hah pasni retis malaysia yang seksa-seksa tu..
buleh lah kan.. hire pengawal tuk aset-aset korang tu..
hahahahhaha

sumber : berita kosmo - rihanna ada pengawal payudara


Friday, June 10, 2011

ahmad oh ahmad...


haila.haila.haila..
sekarang ni rasanya radio asek putar je lagu ni kan.kan.kan.
tambah-tambah radio pahang..
hehhe sebab radio ni yang mak-ayah saya pasang pagi petang siang malam hokey..

perghhh rasanya naik berbulu dengor lagu ni...
dok terngiang je... tambah-tambah tang

ahh-ahh-mad.

ahh-ahh-mad...

siyes... saya sebenarnya menyampah tahap giga dengan lagu ni..
huhuhu..bukan sebab tak mensapot industri tanah air..
tapi memang berbulu dengor lagu ni...

akteli mak saya pon nyampah dengar lagu ni kot..
tak faham apesal lah wujud lagu macam ni..


siyes.. dok puja gila makhluk nama ahmad tu..
ye lah kan.. dok..ulang ahh-ahh-mad - ahh-ahh-mad..

bak kata mak..

apehal?? makhluk nama abu ke ali ke tak hebat ke??..

hahaha mak saya emo time dengar lagu ni..
macam comel plak rasanya...

wuhhhhuuuu..
yang pasti saya dengan seratus dua ploh peratus menyokong
saya menyampah dengan lagu ni...
ohhh nak tau lagu dia camne??
click je link kat bawah ni ok. :)


sapa arrora salwa ni pon saya tak kenai.
tapi tak pe..tak penting pon kan.. :)

errrrrr...tapi rasanya kaum adam yang nama ahmad..
mesti bangga kan dengan lagu ni..
betui tak???

Wednesday, May 18, 2011

artis bujang ditangkap kerana pecah rumah..~


jom kita maen teka teki jap..

siapa artis lelaki yang di tangkap sebab pecah rumah tu u'olls??

clue :

- orang terengganu

- penyanyi pernah rakam lagu

- nyanyi rock dan balada

- pernah menang nyanyian -rock

- umor 29 tahun..

- sekarang jadi tukang urut..

yang ni buletin tv3 lah yang bagi tau tadi kan..

nengok gambar kat berita macam kacak..
berkulit cerah..

errrrr...
sapa eh??? sapa eh??

tiba-tiba je cam nak tau sapa...

korang tau tak sapa???


Thursday, November 18, 2010

uncle seekers nak bukukan scandal beliau dengan aishah??? *wtf*


lately dekat blog besepah-sepah dok cerita pasal pakcik hantu sorang ni..
tak pasal-pasal issue ni jadi hot gila plak..
merata-rata cerita pasal kisah cinta aishah dgn uncle seekers ni

aku just boleh kata..
enough. stop. muntah. jengkel

this one i just copy and paste from his latest entry..

Saya memohon maaf kerana terpaksa menghentikan kisah ini kerana saya ingin bukukan tentang “Cinta Syyhh” ini untuk berkongsi pengalaman dengan peminat yang ingin tahu perkara yang sebenar cinta ini.

Saya amat yakin buku “Cinta Syyhh” akan buat pembaca mengucap panjang kerana gambar-gambar & bukti yang dipaparkan cukup ‘buas”

source : blog uncle seekers

ueeeeewwww sori ye uncle..
aku just tgk sekali lalu je..
simply said.. im not intrested to know your lovey dovey story tu..
i will think twicely kalo pon cerita itu true story..

sebab its kinda poyo gila..
and the way he wrote series scandalicious itu sangat lah haprak..
guna words yang haihhh...speechless..

"menjaga amanah bla.bla.bla."

bagi aku if he is seriously jaga amanah sema jadah tu as like he said..
tak perlu kot bukak pekung and aib mantan especially..
and of course you wont post the pictures as evidence..
picture peluk-peluk sakan and mantan free hair..
i think he supposedly not do that..
kalo betol dia menjaga amanah..

even im not a kinda good one
 tapi deep bottom of my heart i still know the islamic basic and rules.
wtf post entry and pictures macam tu..
ntah pape je..

btw.. yeah kalo lah dia nak speak out the truth but please in a right way man..
kalo pon hubugan di halang keluarga or what..
tak payah lah specified seketol-ketol apa yang dia and mantan already done..
aku faham pictures can give thousands meaning..
dgn gambar yang berbuku-buku tu of course boleh yakin kan kidah cinta tu

 tapi ya... i just hate dgn apa dia buat..
memalukan aishah secara tak langsung..

haihhhh.. i just wonder
serious kenapalah dalam banyak-banyak lelaki..
uncle seekers tu jugak yang mantan pilih..

Sunday, October 17, 2010

pompuan wajib feminin ke?


F.E.M.I.N.I.N

its not about kumpulan feminin dahulu kala ok..

seriously.. feminin dgn perempuan itu sinonim eh??
wajib eh pompuan itu feminin..
 *ohh soalan apakah ini*

ouhhh i just noticed kalo the girl pakai skirts, dress, heels mean dia feminin..
plus kalo ada bnyk stuff pink so conclusion she's feminin..
or dia gedik-gedik cakap manja-manja ngada-ngada
then she is feminin..

ok.ok.enough
suddenly i just hated this word.
feminin.~!

tambah-tambah bila one of my friend kata macam ni

" aku nak belikan ko baju pompuan biar ko feminin"

hohohoho.. even its maybe a joke for him 
but yeahhh ohhh i felt that's suck ok.

 tiba-tiba rasa macam aku ni dress up ala-ala pengkid..
wtf.. *emo*

then tiba-tiba teringat balik past two years.
somebody saw me dating pakai baju kurung
then suddenly jadi gempak gila
among my friends yg aku date pakai baju kurung..
silly and nonsense nak mati 
macam lah org laen tak penah buat macam tu kan..

*sigh*

just because they rarely saw me pakai baju kurung or blouse or whatever
so senang-senang claimed that im bla..bla..bla...

haih...
i felt bad. i felt macam horror nak mati sbb i'm not as feminin like others.
as what they claimed.

part of myself i dont mind serious.~!
sbb yg claimed macam tu semuanya badut-badut yg not even know me well..

so just assume mereka sedang cuba mengenali my self..

but at the other half..
macam nak jerit je..

please jgn bossy pasal aku boleh tak???

*down*

notakukukaki : hey nobody perfect ok.~!!


© :.cik katak .:
Maira Gall