permaisuri aishah
Showing posts with label permaisuri aishah. Show all posts

Thursday, November 18, 2010

uncle seekers nak bukukan scandal beliau dengan aishah??? *wtf*


lately dekat blog besepah-sepah dok cerita pasal pakcik hantu sorang ni..
tak pasal-pasal issue ni jadi hot gila plak..
merata-rata cerita pasal kisah cinta aishah dgn uncle seekers ni

aku just boleh kata..
enough. stop. muntah. jengkel

this one i just copy and paste from his latest entry..

Saya memohon maaf kerana terpaksa menghentikan kisah ini kerana saya ingin bukukan tentang “Cinta Syyhh” ini untuk berkongsi pengalaman dengan peminat yang ingin tahu perkara yang sebenar cinta ini.

Saya amat yakin buku “Cinta Syyhh” akan buat pembaca mengucap panjang kerana gambar-gambar & bukti yang dipaparkan cukup ‘buas”

source : blog uncle seekers

ueeeeewwww sori ye uncle..
aku just tgk sekali lalu je..
simply said.. im not intrested to know your lovey dovey story tu..
i will think twicely kalo pon cerita itu true story..

sebab its kinda poyo gila..
and the way he wrote series scandalicious itu sangat lah haprak..
guna words yang haihhh...speechless..

"menjaga amanah bla.bla.bla."

bagi aku if he is seriously jaga amanah sema jadah tu as like he said..
tak perlu kot bukak pekung and aib mantan especially..
and of course you wont post the pictures as evidence..
picture peluk-peluk sakan and mantan free hair..
i think he supposedly not do that..
kalo betol dia menjaga amanah..

even im not a kinda good one
 tapi deep bottom of my heart i still know the islamic basic and rules.
wtf post entry and pictures macam tu..
ntah pape je..

btw.. yeah kalo lah dia nak speak out the truth but please in a right way man..
kalo pon hubugan di halang keluarga or what..
tak payah lah specified seketol-ketol apa yang dia and mantan already done..
aku faham pictures can give thousands meaning..
dgn gambar yang berbuku-buku tu of course boleh yakin kan kidah cinta tu

 tapi ya... i just hate dgn apa dia buat..
memalukan aishah secara tak langsung..

haihhhh.. i just wonder
serious kenapalah dalam banyak-banyak lelaki..
uncle seekers tu jugak yang mantan pilih..

© :.cik katak .:
Maira Gall