pondan melayu
Showing posts with label pondan melayu. Show all posts

Friday, November 4, 2011

MISS BAPOK MALAYSIA 2011 yg awesome.~!

miss sarawak

miss terengganu

miss selangor

miss perlis..

amacam awesome tak?
tergoda??cantik??menarik?
nampak macam pompuan asli??
hakk tuihhh.. tak buleh blah ada miss tu..
haihhhh dunia-dunia..

tak faham lah saya..
camne lah ada lagi event camni..
ingatkan lepas kecoh pasal miss malaysia pahang yang penah saya tulis kat sini
event camni tak de dahh
rupanya ada lagi eh??
dan katanya bapuk kelantan yg menang.. =.="

nak tengok lagi??

kelik je SINI

Wednesday, April 6, 2011

ok sumpah jijik gila.. dah nak kiamat kot.~

entry ni basi macam gulai yang dah berbuih-buih kot..
sebab video ni actually CIK EPAL dah post entry ini kat blog dia..
and dah berapa ramai umat dah dok tulis-komen-share dekat facebook
cuma saya jelah masih di zaman kaler itam putih..
sebab tak tengok video hawek-hawek cun tu kan..

arakian berok-band saya kan kelajuan dia plak tahap kuasa kuda monopouse..
so malas gila punya nak tunggu loading..
mampu segelen air liur basi meleleh baru abes load kot..~
so.. sangguplah saya membaca celoteh cik epal dan komen yang lain nya untuk dapat gambaran video ni..


fuhhhhh...
tapi tadi petang.. line berok-band ni cam hebat plak kan..
sempat lah nengok video MISS MALAYSIA PAHANG kat facebook..

perghhh..
terkesima-terdiam-terkaku
ok bapuk-bapuk nya cun gile~!! cuma suara memang sumpah tak best.
body solid molid..
tapi persoalannya..
camne acara-acara yang tak masuk di akal ni boleh dianjurkan..
siap ada penyanyi irama tradisional bertudung lagi perform and kumen..~

haishhh.. sah lah..
dunia ni dah nak kiamat...

yang paling menggelikan anak tekak saya bila.
kuar ayat dari mulut sang juara MISS MALAYSIA PAHANG tu

" terima kasih kepada suami saya yang bla.bla.bla"

oishhhhh... GILE ko mak..
dah berlaki ko..
again terpaku. saya hanya mampu berdoa dalam hati..
semoga masih ada kesempatan untuk golongan ini berubah.~ amin...

Friday, November 26, 2010

dasyatnya penangan sang pondan...


fuuuhhhh...
wa tangkap leleh dengar pondan-pondan ni nyanyi..
menitik air mata kot..


actually memula aku nengok video ni kat wall facebook junior aku..
cam terpanggil je tok click button play..
sekali bila tengok..
hamek ko....

kagum.. terkesima..
impress..
berbakat. superb..

mahu meleleh air mata singer lain ni.
makan pasir lah kalo pondan-pondan ni jadi penyanyi..

tengok tang sang pondan terkangkang
sebab feeling nyanyi
pecah perot aku dok gelak.
berderai air mata ni..
ntah pape je tak senonoh gila..
dah ah pakai gaun pastu tangan bapak lah..
cam ala-ala menari makyung..
memang dot.dot.dot. betol lah..
tak disangkat gitu..~

tapi camne ntah
maybe sebab akibat..
dengar video ni banyak kali 
mana dengan tak semena-mena aku pergi
search and download original song dia ko..

hamek dasat tak penangan pondan-pondan ni..
pastu camne ntah tetibe je aku rasa macam kena lempang 
lepas dok ternganga tengok vc ni baru aku baru sedar..
yang video ni just miming diaorang aje..

tak berhagak lah kan 
kalo suara ko sedap cam awie and amy search..
letak mike jauh sebatu pon suara seketol cam awie..
tak silap aku penah
dalam event hape ntah awie and amy search nyanyi lagu ni..
memang sumpah tak tipu

sioll hareeeemm betol..
tarik balik semua pujian kat pepondan ni tadi..
hahahahha..~
tapi camne pon..
memang terhibur nganga tengok vc ni..

lawak kot..

so korang amacam??
rasa video ni pondan-pondan ni miming or live???


© :.cik katak .:
Maira Gall