miss malaysia pahang
Showing posts with label miss malaysia pahang. Show all posts

Wednesday, April 6, 2011

ok sumpah jijik gila.. dah nak kiamat kot.~

entry ni basi macam gulai yang dah berbuih-buih kot..
sebab video ni actually CIK EPAL dah post entry ini kat blog dia..
and dah berapa ramai umat dah dok tulis-komen-share dekat facebook
cuma saya jelah masih di zaman kaler itam putih..
sebab tak tengok video hawek-hawek cun tu kan..

arakian berok-band saya kan kelajuan dia plak tahap kuasa kuda monopouse..
so malas gila punya nak tunggu loading..
mampu segelen air liur basi meleleh baru abes load kot..~
so.. sangguplah saya membaca celoteh cik epal dan komen yang lain nya untuk dapat gambaran video ni..


fuhhhhh...
tapi tadi petang.. line berok-band ni cam hebat plak kan..
sempat lah nengok video MISS MALAYSIA PAHANG kat facebook..

perghhh..
terkesima-terdiam-terkaku
ok bapuk-bapuk nya cun gile~!! cuma suara memang sumpah tak best.
body solid molid..
tapi persoalannya..
camne acara-acara yang tak masuk di akal ni boleh dianjurkan..
siap ada penyanyi irama tradisional bertudung lagi perform and kumen..~

haishhh.. sah lah..
dunia ni dah nak kiamat...

yang paling menggelikan anak tekak saya bila.
kuar ayat dari mulut sang juara MISS MALAYSIA PAHANG tu

" terima kasih kepada suami saya yang bla.bla.bla"

oishhhhh... GILE ko mak..
dah berlaki ko..
again terpaku. saya hanya mampu berdoa dalam hati..
semoga masih ada kesempatan untuk golongan ini berubah.~ amin...
© :.cik katak .:
Maira Gall