click please :)

apa kasut ChristyNg cuma RM60 sepasang?

Wednesday, September 27, 2017


Bismillah.
Hi U'ooolsssss *grin
.

Pehhh bersawang teruk blog aku ni. dah almost 3 tahun rupanya ditinggalkan.
mujur la sis terhengat password lalu tergatal flashback segala jadah blog ni. 
rupanya banyak je draft yang dah siap tapi tak ter post kekdah busy katanya
mostly pasal food hunting dan travel aku yang ada macam kisah suka duka 

Ohhh ruginya. kalau post sekarang pon dah sendu gamaknya. 
Sesendu blog aku sekarang hihihihi 
Ya ampun. sumpah rindu gila nak berleter dekat blog ni. 

Ohhh baideway. entry kali ni aku nak share pasal satu brand Malaysia
opkos la yang agak terkenal iaitu jeng jeng jeng :-




hehehe kenapa aku excited sangat dengan christyng? 
sebab first of all of course kualiti barangan dia yang sangat-sangat superb dan selesa
thumbs up cenggitu katanya. especially kasut !!
dan mostly kengkawan aku beli kasut christyng as kasut kahwin diorang. 
ye la nak pakai heels lama-lama biar yang selesa kan?
so christyng memang sangat amat super selesa.

dan faktor lain kenapa aku suka christyng ialah sebab design dia simple yet exclusive.
tak caya? nahh aku belanja contoh heels dia. 


ohhh diorang bukan hanya ada kasut. diorang pon ada beg. 


selain tu diorang ada jugak baju/dress 


and harga dia sebenarnya masih affordable.
contoh sekarang aku beli time sales. lagi lah berjuta kali affordable dan harus rebut hocckay!!!
apa sales??? tak caye?
korang bleh tengok kat sini eh www.christyng.com untuk cuci mata.

sembang pasal sales. mesti korang nak tau kan?
harga sales berapa banyak beza? fuhhh banyak diknonnn.
kalau kasut tu dalam RM 200 + boleh less jadi RM 60 
haaa hamek kau? gila tak berbaloi kalau tak grab?
jangan kata kasut, beg dan dress pon ada, cumanya macam biasa la
basis dia is siapa cepat dia dapat.
arini scroll ada dalam sales, esok bukak nak beli dah tak de. 
kahkahkahkah

tapi untuk yang bersaiz agak common macam aku ni. 
jangan risau. mungkin dekat web tulis sold out kan? so ngkorang pon frust patah hati
tapi sebenarnya kalau korang bernasib baik, korang just drop by dekat outlet diorang.
dan mungkin saiz korang nak masih ada. *ini betul ok. based on experience aku sendiri :)

sebab contoh mudah, kasut kat atas ni harga asal ialah RM 250.
tapi sempena sales, sekarang jadi RM99 sahaja. so rugi ke untung?
so aku sangat amat menggalak kan para bride to be 
yang tengah cari barang hantaran or cari kasut kahwin. 
atau pon kita yang nak beli heels or sandal untuk kegunaan sendiri 
boleh la redah dekat web and cuci mata.


eh malas la sembang banyak. korang boleh la serbu web christyng. 
dekat sini : www.christyng.com 

dah gaji kan?? so happy shopping guys *grins






No comments:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS