Pages

Showing posts with label BOTAK - Juvana. Show all posts
Showing posts with label BOTAK - Juvana. Show all posts

lelaki idaman saya ----> si BOTAK juvana.. :)

Wednesday, May 4, 2011

hahahhaa.. dolu-dolu..
time tengah gila khinzir dengan cerita asmara..
gila punya hard core sampai tersuka kat SHAH JASZLE itu..
sekarang sorry inchi shah jaszle..
anda sudah tidak menarik lagi..

sekarang ni kan..
i LAP u inchi BOTAK..
hehehee alah.alah mamat dalam JUVANA tu kan..
ohhhoiii A.K.A budak merbahaya itu..

GAMBAR DI AMBIL - FACEBOOK JUVANA
ok.. i suka dia ok.. auw.auw...  *mode miang*

korang baca berita harian hari ni ok..
katanya.. si botak ni.. or nama sebenor beliau JOHAN ARIFF
boleh hafal 2 juzuk o0ooohhh...
ohhh kaum adam di luar sana??
korang ado macam tu?? ADO??
silap - silap AL-FATIHAH pon gagal kot.. o0ooopssss teeeeeettttttt~

ohh nak baca lebih lanjut pasal AYAM - BOTAK  dan jugak APEK
korang klik link INI
OR gambar kat bawah ni ok..

MUKA SAJA GANAS
or mahu sentiasa update dan layan gambar-gambar JUVANA yang lebih hot dan mengancam
korang follow je page JUVANA dekat FACEBOOK ok..
just klik ni je ----> JUVANA
dekat sini korang akan jumpa lah acc facebook APEK - AYAM- DAIM
dan lain-lain okeyy  :)

khas yang menggilai dan terbayang-bayang je si botak tu..
add lah FACEBOOK dia..
klik ni hokeeeyyy ----> FACEBOOK botak

yeeeehhhaaaa.. ok lah.. korang godek-godek
page juvana tu nanti jumpa lah banyak lagi info menarik kat situ..
(^___________^).

ok lah korang..
jom sama-sama kita countdown tuk episod juvana next week plak eh..
uhhhuuu excited.. tak sabar u'olllsssss..

daaaaaaaaa...~
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS