adiputra dan nora danish
Showing posts with label adiputra dan nora danish. Show all posts

Friday, November 25, 2011

errrrr... ada ke lelaki macam ZIKIR- tentang dhia eh??

tentang dhia?? *pfhhht*
memula nengok pon cam errr-errr tak buleh blah je..
yelah semua lelaki yang nk kat dhia ni
semua ada pompuan meroyan yg nak rampas.. *erk*
cam ntah pape je. boring-boring-boring..


tu saya punya opinion lah.. memula time nengok...
tapi camne sekali pon saya nak tanya ada tak guys cam zikir eh??
kalo ada nak cop seketoi dua buleh tak??

awesome kot guys camtu..
gila ah.. suka- jatuh ati terus nk kawen.
kan-kan-kan.. then cakap pon lembut-sopan je..
adoiiii... jatuh hati jantung limpa semua

ngeh-ngeh..
plus satu lagi nora danish nampak sumpah suci gila..
takde lah imej gedik-gedik manja dia cam selalu dia berlakon tu kan??

errrrr so camne ada tak laki cam zikir wehhhh??

psssttt : sebenornya saya bukan nengok sgt pon cerita ni..
cuma semalam join sekaki tu yang berkenan ngan zikir tu..
kekekekek :P
© :.cik katak .:
Maira Gall