birthday wishlist
Showing posts with label birthday wishlist. Show all posts

Monday, March 12, 2012

pesta belon udara panas putrajaya 2012




PESTA BELON UDARA PANAS PUTRAJAYA 2012
(15-18 MAC)



serius teringin sangat-sangat nak pergi pesta belon panas ni..
macam best je nengok kaler-kaler ni..
ahahahaa saya kan macam budak-budak.
konpem eksited dapat nengok menda-menda camni..

panas ke penat ke konpem saya sanggup redah 
even kalo ramai orang pon saya janji zip mulut tak komplen 
sebab saya sangat amat memang nak pergi kan??
ishkk mohon adalah nanti yang sudi usung bawak saya pergi pesta belon panas ni..
serius tak pernah pergi..
dan sangat-sangat teringin nak pergi..
nak tengok sengsangat kot

sebab saya teringin sangat nak pergi pesta belon panas ni..
assume lah ini hadiah besday saya kihkihkih 
untung kot tak yah susah-susah beli adiah besday.. ahahahahaha
aci kan aci kan???


seriussss teringin *sobssss*
tapi nak pergi ngan siapa :(
dah lah tak tahu jalan dah lah noob pasal tempat selain pahang ngan penang..
adoidoidoidoi wuwuwuwuwww
tetiba cam sedih.. sebab tau konpem tak dapat pergi  :(

kesimpulan??? ok kempunan lah lagi...~
© :.cik katak .:
Maira Gall