books sale
Showing posts with label books sale. Show all posts

Saturday, October 15, 2011

big bad wolf book sale- kau memang menggoda ok.!!

who0ottt-who0oot..
kalo lah BIG BAD WOLF SALE ni ada every month..
kompiden saya akan jadi miskin papa kedana..
sumpah awesome..

thank GOD saya tak berpeluang untuk pegi this carnival..
and juta-juta terima kasih dekat adik tersayang..
for bought all the books kat bawah ni

amacam??? tu pon kalo ikot nafsu tamak bin haloba.
macam tak cukup je lagi tu...
kalau saya yang pergi..
mahu double or triple lagi saya beli..
and pusing the hall sampai patah kaki...

mana tak nya.. all of this only RM108
murah gila babas til it only RM8 each
mana tak tamak kan???

to my beloved sista..
huhuh even though kau tak beli tony parson
and few tittle yang gua request..
tp takpe.. this is enough for me..
(^________^)

ohhh pada yang tak pergi lagi..
jangan lupa..
big bad wolfbook sale ni until 16th ok.~!
for further detail click THIS

© :.cik katak .:
Maira Gall