contest ending soffiya
Showing posts with label contest ending soffiya. Show all posts

Sunday, November 6, 2011

ini ke ending SOFFIYA??

korang mesti tengok soffiya kan???
alah slot akasia tu.. kat tv 3
yg ada tiz zaqyah-fizo omar-ixara aisya tu...

hah~!! sedar tak sedar cerita ni dah sampai ke penghujungnya tau..
korang yg hardcore cerita ni..
mesti excited kan..
gamaknya.. soffi dengan sapa??
kamal or ilyas??

korang nak tau tak..
korang actually boleh choose apa ending soffiya..
either nak ilyas atau kamal yg bersama soffi..
tak percaya???
tak tau nak pilih kat mana???
just click INI dan korang akan tentukan apa ending SOFFIYA.

ingat..
click INI dan korang lah yang menentukan kamal atau ilyas..

so apa pilihan korang???

kamal atau ilyas??



© :.cik katak .:
Maira Gall