facebook
Showing posts with label facebook. Show all posts

Tuesday, March 20, 2012

cuti rehat :)



 
 


 
 sekali sekala nak kasik lu'olls rindu-rinduan ngan wa takpe kan ~
bajet ada orang rindu lah kan..
puihh puihhh puihhhhh ~

padahal gua lupa password LOL

esok lusa insyaALLAH gua muncul balik auuuummmmm :)
 
 
# not all scars show, not all wounds heal
sometimes you cant see the pain someone feels

Friday, December 16, 2011

timeline facebook, camne nak kembali pada asal?


who0ot-who0ot.
tangan gatal.
ni fb saya skang bila di implement kan timeline
sumpah huduh~!
tak suka yawwww..


er yg ada fb saya korang akan nampak timeline fb saya macam nomal
unless korang pon guna timeline
maka korang akan nampak lah profile saya yg bertimeline huduh kat atas tu.
pendek cite.
hanya yang guna timeline akan nampak timeline.
if tak korang akan nampak biasa je takde ubah pape..

pheieeeuuuuww...
please memana geng ngan bomoh boon..
ajar saya balik untuk kembali ke jalan yang lurus.
saya tak suka timeline ni..

please-please-please
tulah-tulah.
orang kata cun eh timeline ni?
errr sumpah tak sebab tak rajin nak edit-edit ni.
=.="

© :.cik katak .:
Maira Gall