Pages

Showing posts with label farah lee. Show all posts
Showing posts with label farah lee. Show all posts

tahniah wahai inchi ex-boyfie :)

Friday, January 20, 2012

assalamualaikum

maaf lambat sket entry arini kan?
bukan apa haihhhh hati saya masih tak keruan..
patah hati ni tapi tak pe saya redha dan pasrah
akhirnya kau bertemu jugak jodoh kau kan wahai ex boyfie??
bekas insan kesayangan hati saya akhirnya dah bertemu jodoh.. *sigh*
patotkah saya kuciwa dan sedih??


takpe lah.. tahniah-tahniah-tahniah..
sampai hati u tak jemput i kan??
sampai hati you. sampai hati..~ *lap airmata*
haihhhh kuciwa, sedih, dan gembira.. semua ada
akhirnya berjaya kau lupakan aku wahai inchi boyfie..

meh saya nak tujukan lagu adele - someone like you
khas untuk diri sendiri..

never mind i'll found someone like you.
i wish nothing but the best for you too
dont forget me i begged, i remembered you said
sometime its last in love, sometimes it hurts instead

sobsobsobsob..
tahniah lah wahai inchi boyfie.
tahniah lah weh tahniah.. wa tengah senyum abes plastik dah ni
semoga berbahagia lah wahai mister ex boyfie..
semoga kekal hingga ke hujung nyawa..
memang chantek pon pilihan hati you..
dah lah cantik pandai plak tu..
 tak macam i kan kan kan..
patotlah kita tak sesuai bergandingan
*sigh* tersedar dan berpijak di bumi nyata


tahniah awak..
jaga inchi ex boyfie saya elok-elok ok..
jaga makan mimum pakai dia ok..
untung lah awak dapat dia.. :)

dush dush dush..
lepas kena sekeh bertubi-tubi baru sedar di bumi nyata
hahahhaa sebnarnya wa tengah meroyan nengok orang kawen..
wehhhh wa pon nak KAWEN jugakk~!!!!!
kehkehkeh

errr berapa ramai yang ngaku tu ex dia selain saya?
cuba angkat tangan :)





 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS