Pages

Showing posts with label harimau muda vs indonesia. Show all posts
Showing posts with label harimau muda vs indonesia. Show all posts

resepi kejayaan team HARIMAU MUDA :)

Tuesday, November 22, 2011

ngeh-ngeh...
korang mesti nak tau kan.. apa resepi paling penting tuk team HARIMAU MUDA
yelah kan.. diaorang memang totally superb menang match malam td..
berpeluh hah eden nengok match diaorang..


percaya tak..
resepi kejayaan MALAYSIA sebenarnya ialah....
team HARIMAU MUDA turunkan pemain yg kacak dan hensem *LOL*..
tak caye..
ce usha sorang-sorang..
hensem kan? kan? kan??

bak kata adik bongsu saya yang umor 8 thn..

"ngah apesal team indonesia tak ensem pon???"

hah apa nak jawab eh??
*garu kepala*

paling kacak dan hebat is si fakri..
*blueeekk*
yelah kan without dia malaysia tak masuk final ye dok??

er nak like yg INI ke yg INI eh??

dah like jangan lupa buat votes kat SINI eh
dan kelik INI dan juga INI..
please eh...
*buat muka kucing cumel*


ps : tak rajen lak nk post gmbor player yg kacak-kacak tu..
google sendiri lah eh.. :)





 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS