kaki
Showing posts with label kaki. Show all posts

Friday, April 15, 2011

betul ke untuk elek melecet kena gigit selipar or kasut??

nak tanya ni?? korang pernah tak terkena simptom-simptom dimana
kasut or selipar baru korang yang cantik lagi blink.blink itu
telah "memakan" kaki korang???


orang kata lah kan..
petua tak mau melecet...
senang je.. sapu minyak sket kat ujung kaki tu..
minyak apa tak tau lah..
minyak baby ke.. minyak masak ke.. minyak petrol ke kan.
yang penting beliau ada lah spesis minyak...

tapi kan.. ada plak petua dulu kala lah..
yang kata..
korang kena gigit kat ujung kasut or selipar baru korang yang mahal tu..
so at the end nanti dia tak lah gigit kaki korang..
kira nya.. sebelum lu gigit wa.. biar wa gigit lu dulu eh..
tapi kalo setakat flip flop korang tu tak yah ngada-ngada lah ko gigit hokey..~

saya akteli tak tau sejauh mana kebenarannya..
tapi kan kawan saya sorang memang buat menda ni..~
errrr sumpah.. memula saya memang gelak guling-guling..
sebab dia dengan innocent tahap tinggi punya..
tanya saya gigit tak wedges baru saya..
sebab time tu kaki both melecet..

and memang agak tercengang..
bila dia suh gigit wedges tu before pakai..
gila ko.. nak gigit ujung wedges yg dah pakai even baru sekali..
geli ok nak gigit.. euuuwwwww.~

ohhh nyah.... saya lebih rela dia makan kaki saya..
dan tempek handplast kat tumit
dari gigit wedges..
pilihan lain pon simpan balik kasut or wedges tu dalam kotak..
hahahhaaa.
kalo kental sket pakai je lah..
jalan terhincut-hincut dengan muka slamber..


orang cakap tak salah sekali sekala terseksa..
kata nak cantik kan...


korang plak camne???

© :.cik katak .:
Maira Gall