keputusan sukan asia
Showing posts with label keputusan sukan asia. Show all posts

Tuesday, November 23, 2010

dato lee chong wei jaguh plastik???

i read this article from berita harian 
click untuk gambar yg lebih besar :D


basically.. aku tak sure adakah jaguh plastik yang dimaksudkan tu
 is Dato Lee Chong Wei (LCW) or orang laen
tapi entah lah derr..
the way its wrote it macam nak mention itu LCW kan..

ye lah kan sapa yg beat Lin Dan time Sukan Asia baru-baru ni..
kalo tak LCW.. so the readers sah-sah anggap artikel ni tak laen tak bukan pasal LCW

tak tahulah apa motip dia tulis camni..
cam tak puas hati je ngan LCW..
tapi camne pon..
supposedly berbangga lah kita masih ada wira negara untuk sukan badminton..
siapa lagi yang boleh menyinar kalo tak LCW??.
kalo yang laen tu mosty nya tak consistent...
baru menang sekali dua. puji melambung..
esok lusa terus jatuh terduduk...

its fact kan???

but then.. camne pon sekarang pembaca boleh realize 
boleh pikir yang mana betol and yang mana salah
and they know siapa wira negara..
see this is some comments yang aku grab dr komen artikel ni.


here some more..


tak kisah lah apa pon persepsi masayarakat..

bagi aku Dato Lee Chong Wei tetap wira..
hehehe sebab kalo harap aku lah yang maen..

sah-sah ayam 
tak layak 

errrrrr... kalo suh penulis artikel tu beat Lin Dan
rasanya dia bleh menang tak??

huhuhuhuhuu ~


© :.cik katak .:
Maira Gall