Pages

Showing posts with label krabi thailand. Show all posts
Showing posts with label krabi thailand. Show all posts

Short Escape : Krabi, Thailand 2015

Saturday, November 7, 2015

assalamualaikum

dah lama tak update blog ni kan?
maaf sebab dah lama tak update blog ni.
fuhhh. bersawang!!
maaf jugak sebab tak blogwalking ke blog korang.

banyak yang nak share sebenarnya tapi 
sumpah aku tak berkesempatan. *sigh
so sebagai tanda maaf. meh aku share gambar KRABI aku
untuk pengetahuan korang ni semua gambar time island hoping 

cekidottt kengkawan :)


tempat berkumpul sebelum naik speed boat or "long tail"



korang tertanya apa tu "long tail"
long tail tu maksud nya perahu panjang. macam gambar kat atas tu


krabi thailand memang terkenal dengan pulau nya
bak kata orang airnya jernih dan hijau gitu.

so kat bawah ni antara pulau yang aku pergi and aku share dengan korang.







travelog backpack aku ke KRABI nanti insya allah akan menyusul.

oh lupa, gambar diatas semua diambil menggunakan IPhone 6
original tanpa di edit.

cantik kan??
rasa nak pergi lagi. insya allah





 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS