Pages

Showing posts with label lagu bertemu cinta - nur kasih the movie. Show all posts
Showing posts with label lagu bertemu cinta - nur kasih the movie. Show all posts

NUR KASIH punya cerita

Sunday, May 22, 2011

wheeeeaaaa..
finally saya dah tengok cerita nur kasih ok..~!!!

yg buleh cakap..
best-sedih-cuma tak sempat nak feeling sebab
ada 2 sampah masyarakat yg memekak..

bengang betul saya..
sebab dalam panggung tu ada 2 orang budak yg hampeh.
serious tak kenal memekak gila..
dengar suara dia je kondem..

budak lelaki ni lagi satu buat kitaorang rimas and lemas.
sebab suara dia yang kuat satu wayang buleh dengar
plus bila part-part syahdu diaorg sibuk toleh ke belakang and suluh-suluh
nak tengok ada yak yg menangis..

gila kan dua orang kaum adam yang hampeh ni..
gila sumpah rasa nak lempag ngan terompah jamban je..

by the way..
even tak sempat nak syahdu-syahdu dengan NUR KASIH..
saya sangat satisfied..
sebab banyak pengajaran yang tersirat and tersurat..
kalo saya nengok lagi sekali konpem meleleh air mata and hidung..
tak tipu punya..~!!!!!

eh pape pon chillex dengan vc ni eh..
saya suka lagu ni..~!!!
antara lagu dalam NUR KASIH.. :)

BERTEMU CINTA



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS