lawak google translator
Showing posts with label lawak google translator. Show all posts

Tuesday, October 4, 2011

wah ramlah ram sekarang dah jadi wrestler profesional

soklan pertama : korang kenal tak ramlah ram???
tak kenal?? alah yg nyanyi lagu
kau kunci cintaku dalam hatimu
tak kenal jugak??

nengok gambar ni.. maybe korang akan kenal
ini imej beliau dah bertudung ok

heh... tapi skang ni.. korang nak tau tak
ramlah ram dah jadi wrestler ok..
ulang taip WRESTLER...

tak percaya??
korang p kat google translate
and cuba kau google nama ramlah ram
dari english ke malay
jawapannya..
korang akan jumpa ini ok

hahahaha ok sumpah lawak..
sapa john cena tu??
hah inilah si john cena

amacam kacak tak??
beliau ni.. wrestler profesional,
merangkap aktor, rapper dan personaliti tv..

hah sebab tu saya kata ramlah ram dah jadi wrestler pro..
ngeh-ngeh-ngeh
kesimpulannya..
layanlah google translate untuk jumpa translator yang bangang

© :.cik katak .:
Maira Gall