lestary tv3
Showing posts with label lestary tv3. Show all posts

Wednesday, November 30, 2011

cinta elisa yang bertansform jadi cinta UMNO ~

amacam cinta elisa korang??
syok tak episod semalam??
hehehehehe soklan abes keji kan??


bukan apa pagi ni bukak-bukak facebook..
tengok status member-member yang hardcore cinta elisa
dok wat status bengang-bengang
mana tak nye..
depa dok tercongok nak nengok fasha sandha ngan si johan..
alih-alih.. kuar muka muhidin yasin daaaa...

mahu tak frust iye dok??
adoiiii.. sabar lah si kipas mati cinta elisa woi..
nak wat camne..
perhimpunan UMNO tu penting

Monday, November 15, 2010

asmara ohhh asmara..~

walllahhh...
saya mmg out dated betol lah..
orang laen dah berkurun follow cerita asmara..
anak-anak dara semua sibuk angau nak hubby macam si asmara ni..
aku plak baru nak terhegeh-hegeh cari link nak download..
haisssssshhhhh...


tapi tak pe.. x rugi pon kan..
sebab sekarang bertepek-tepek link nak download movie ni..
tunggu click and sedut je...
hehehehe 

tapi serious at first saya terkial-kial download cerita ni bukan apa sangat kot..
pada asalnya lah...
semuanya sebab aku suka OST dia 

pastu salah satu reason saya download lagi..
is sebab saya  kena pukau minat sama mamat kacak ini..

 
*phewwwww*
 mau berpeluh wa angau sama dia..
wattefish... 

ouhhh sungguh serious tak tipu..
hati cair ouuuh tengok asmara layan zalia..
cool gila.. sabar nak mati...
no wonder.. semua anak-anak dara berangan nak hubby macam asmara..
and no wonder mak-mak dara juga bertepek depan tv
 ari selasa jam 9p.m untuk tgk cerita ni..

haisssssshhh cuma satu lah...
rasanya ada lagi ke lelaki macam asmara zaman sekarang??

*wondering*

© :.cik katak .:
Maira Gall