Pages

Showing posts with label liyana jasmay. Show all posts
Showing posts with label liyana jasmay. Show all posts

eh cinta mesti bersatu ke??

Saturday, March 31, 2012





hameek hameeekkk...
tajuk entry habes meriah kan..

*gulp*

sebenarnya bukan apa sangat pon..
nak share lagu liyana jasmay je -cinta bersatu.. :)



kau sempurna bagi ku
tak kurang sesuatu 
kau terima apa ada ku 
~ cinta bersatu : liyana jasmay

ok enough... jujur bagi gua lagu ni sooo0o sunsweet..
 aummmmm :)

even orang kata gua ni ganaih kan.. ganaih-ganaih jugak..
 dalam hati ada jurrasic park sekali ponggg
kengkadang jurassic park buleh transpom jadik taman rerama okeng  :P

tapi gua ada satu soklan simple mimple...
cinta mesti bersatu ke... kikikikikikiii..
so apa jawapan korang?




bakal tunangan orang... :)

Monday, March 26, 2012







tak lama lagi dah nak jadik tunangan orang..
berapa hari je lagi ni... berapa hari?? lusa ok lusa~!!
aduiiiiiiii dup dap dup dap plak rasa..
semua nya serba tak kena, buat itu cuak semacam..
buat ini pon cam lupa-lupa hilang ingatan...
ehhhh tu ke feeling nak tunang eh...
over ok over sangat-sangat.~!

tapi percayalah jauh di sudut hati..
sering tertanya-tanya
mampu ke untuk jadik yang terbaik untuk dia?
mampu ke saya memahami dia nanti?
betul ke keputusan ini...
haila haila hailaaaa garu kepala..

tapi tak pe lah orang cakap kan..
TUNANG is fasa untuk mengenali dan memahami hati budi pasangan :)


yang tengah-tegah tu lah inchi bakal tunang.. kacak tak aummmmmm~


wahai inchi bakal tunang hi selamat berkenalan..
harap masa yang kita ambil ni cukup untuk awak mengenali saya..
ikut perancangan JANUARI akan berakhir semua ni kan??
hmpppphhh cepat sungguh masa berlalu..
sekarang dah nak masuk april.. bukak mata tutup mata januari dah 

tik tok tik tok..

|


|


|


|


|



oihhhhhhh nebes oiiiiiihhhh..
tulun-tulun lah tulungggg...
tulung lempang saya weh... kelepekkkkk..
ok sumpah nebes bagi pihak LIYANA JASMAY.. *tetibe

ehhhhh.. umur dah sama.. nama dah lebih kuang je...
beday kita pon dah dekat-dekat 
muka pon dah sama cumel.. kan... oissshhhhh *sediakan baldi siap kalo nak muntah




lebih kurang kan..muka asma liyana ngan liyana jasmay..
alah tomey tomey...
miahahahahaa


LIYANA JASMAY.. 
selamat bertunang lah ngan boy next door kamu tu..
bertunang on her birthday 28 mac pada usia 24 tahun..
saya asma liyana tetibe bajet nak ada boy next door gak..  aummmm

errrrrr apesal lah gua x tak de jirang bujang??
senang sikit nak pas lobe letter LOL


nota khas  :

wahai jejaka kacak dan baik hati sekalian 
jangan hati terluka sebab liyana jasmay bertunang..
sebab asma liyana kan ada.. 
kwang kwang kwang...










 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS